Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Embedded Software developer till Knowit Connectivity

LINKÖPING

Dela jobbet

Vill du utvecklas i spännande uppdrag tillsammans med duktiga kollegor och inlyssnande chefer? Då har du hittat rätt! Vi på Knowit Connectivity i Linköping växer och söker dig som vill jobba med fokus på bland annat C/C++ och Linux. Genom att vi kombinerar spetsteknologi med en stark affärsinsikt bygger vi innovativa och hållbara lösningar för våra spännande kunder. Vi skapar alltså en bättre morgondag och vill ha med dig på resan!


Vad du kan förvänta dig
Att jobba hos oss är varierande och utöver att du får jobba med spännande kunder och teknik, får du möjligheten att växa tillsammans med ett härligt gäng duktiga kollegor. På vårt kontor i centrala Linköping finns det fyra affärsområden som alla jobbar inom IT, men som har olika bakgrund och erfarenheter. Vi tycker om att ha kul tillsammans på jobbet och även efter arbetstid med roliga AWs och aktiviteter. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär där mångfald och jämställdhet är en naturlig del av verksamheten.

Vi sitter på nyrenoverade lokaler på Klostergatan/Sankt Larsgatan där vi värderar en fri kultur med nära kontakt med chefer och kollegor. Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett stöttande team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Om dig
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller motsvarande i botten och att du har ett intresse för systemutveckling samt erfarenhet inom C/C++ och Linux. Vi ser att du har några års erfarenhet för att det ska bli enklare att förstå och analysera kundens behov. Vi ser gärna att du har ett intresse för bland annat design, kravhantering, utredningar, dokumentation samt samarbete med såväl utvecklingsorganisationen som andra funktioner både inom och utanför organisationen.

För att du ska tycka jobbet är roligt och givande tror vi att du ser ett stort värde i att dela med dig av din kunskap och trivs att arbeta i team. Vi hoppas att du, precis som vi, ser problemlösning som en teaminsats och tycker det är viktigt att ha ett härligt samarbeta med dina kollegor i alla led.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är för denna roll ett krav
. Flera av våra kunder kräver även svenskt medborgarskap vilket gör att det är en förutsättning för anställning.

Kort om Knowit Connectivity
Knowit etablerades 1990 och har idag över 4000 medarbetare representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen. Inom affärsområdet Knowit Connectivity i Linköping är vi idag drygt 50 konsulter och vi utvecklar bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma fordon och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får du chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

Kontakt och ansökan
Vi vet hur många spännande jobb det finns där ute och kanske riktar sig inte denna annons helt till dina behov. Så om du tycker att denna roll inte riktigt är det som du är ute efter – tveka inte på att höra av dig till oss ändå. Det finns många spännande roller hos oss som bara väntar på att tillsättas! Du kan även följa oss på Linkedin här för att se vad som händer runt om på Connectivity.

Ansök redan idag eller hör av dig till ansvarig rekryterare: David.Blaag-Nilsson@knowit.se, +46 761395605, eller konsultchef Mikael Holm: mikael.holm@knowit.se, +46 79 585 83 22 så berättar vi gärna mer om tjänsten eller våra andra karriärmöjligheter.

 →Vill du höra mer om vad våra medarbetare säger? Lyssna gärna på detta poddavsnitt:

                Läs mer och se vad vi gör på vår Knowit Connectivity på vår linkedin

Liknande jobb