Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Data Engineer

MALMÖ

Dela jobbet

Vill du hitta den fina kombinationen mellan snabbfotad start-up och etablerat bolag? Välkommen till Knowit Sharp i Malmö. Hos oss välkomnas du av ett drivet och glatt gäng med expertkunnande inom ett flertal områden. Mer spännande än så blir det inte!

Om oss
Ingen kommer ihåg en fegis! Knowit i Malmö har en historia att våga satsa och bana väg för nya möjligheter. Det är inget vi planerar att sluta med. Trots lite tuffare tider satsar vi helhjärtat på Datalytics och vill bygga upp ett erfaret team som vill vara med från början. Hos oss får du möjlighet att ta en del av den där härliga start-up känslan, samtidigt som du blir en del av ett tryggt och etablerat bolag.

Vi på Knowit Sharp är ett specialistbolag med 50 anställda som levererar tjänster inom Datalytics, Cloud Services och mobila applikationer. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar där vi levererar fullskaliga digitala projekt, förvaltning och vidareutveckling. Våra uppdrag sker i många olika former, allt från inhouse-projekt från vårt kontor till att sitta ute hos våra kunder i specialistuppdrag. Här får du alltså möjligheten att jobba nära inte bara andra data engineers, utan även cloudarkitekter, apputvecklare och cloudstrateger. Vi tror på samarbete och gemenskap för att utveckla både oss, våra medarbetare och bolaget framåt.

Om rollen och dig
Hos Knowit i Malmö får du möjligheten att vara del av en varierande och kreativ vardag. Hos oss finns spännande uppdrag inom olika branscher såsom retail, banking, automotive och industry. Du kommer arbeta med allt ifrån den lilla kunden som precis upptäckt möjligheterna med datadrivet, till den stora kunden som kommit en bit på vägen och behöver specialistkompetens.

Du och dina framtida kollegor arbetar ofta med tekniker som:

  • Kodning — Python, SQL
  • Cloudtjänster — Azure, AWS & Google Cloud
  • ETL-pipelines — Databricks, Dagster, DBT
  • Datastorage — Data Lakes, Lakehouse, Snowflake
  • Dataframes/datasets – Notebooks, SQL Spark

Det är en gedigen lista, vi vet. Vi förväntar oss inte att du ska ha gjort precis allt - kanske har du specialiserat dig inom något ovan? Räds icke. Då är du förmodligen helt rätt för oss! Har du dessutom börjat snegla lite på Microsoft Fabric ser vi det som väldigt meriterande. Då våra kunder pratar både svenska och engelska så letar vi efter dig som behärskar båda språken i tal och skrift.

Vi tror att du åtminstone har fem års erfarenhet av att jobba som Data Engineer. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som meriterande. Vi hoppas att du, precis som vi, gillar att hitta nya sätt att arbeta och gemensamt lösa våra kunders utmaningar.

Kort om Knowit i Malmö
Vi sitter på tre våningar i nyrenoverade lokaler på Stortorget med en fantastisk takterass med utsikt över hela staden och sundet. Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Ansökan
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta Elin Zahlander (rekryteringsansvarig) på elin.zahlander@knowit.se eller 073-656 35 75, eller Axel Holtås (VD) på axel.holtas@knowit.se eller 070-591 22 56.

Liknande jobb