Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Data Engineer och Tech Lead

GÖTEBORG

Vi är i full gång med att utveckla vårt område inom datadrivet, vill du vara med på den resan?

Dela jobbet

Du kommer arbeta med allt ifrån den lilla kunden som precis upptäckt möjligheterna med datadrivet, till den stora kunden som kommit en bit på vägen och behöver specialistkompetens. Som Data Engineer och Tech Lead kommer du kroka arm med vår kollega Jon Erik Kemi Warghed som driver datadrivet hos oss på Knowit Solutions i Göteborg. Jon Erik arbetar som konsultchef och Head of Data hos oss och har en bakgrund som Data Engineer och Data Scientist. Vi är på en resa där vi expanderar vårt team inom Datadrivet och vill ha med dig i vår utveckling. Vi ser att du vill vara med att skapa de bästa förutsättningar för data engineering inom vår organisation men också arbeta med att driva kunder i sin resa framåt.

  Du och dina framtida kollegor arbetar ofta med tekniker som:

  • Kodning — Python, SQL
  • Cloudtjänster — Azure, AWS & Google Cloud
  • ETL-pipelinesDatabricks, Dagster, DBT, Docker, Kubernetes
  • DatastorageData Lakes, Snowflake
  • DevOps — CI/CD, Infrastructure as Code.
  • Intresse för analysViss analys genom Notebooks (trots att du mest sysslar med att strukturera data).

   

  "Jag sökte mig till rollen som Data Engineer för att på ett varierat sätt få möjlighet att arbeta med data. Dels genom att djupdyka tekniskt vid implementation av pipelines och lagring, diskutera hypoteser och utföra analys men också stötta kunder i att se på sin data som en tillgång istället för en biprodukt".

  — Mikaela Giegold, Data Engineer, Knowit Solutions CoCreate

  Arbetsplats och kollegor

  Vi erbjuder dig en flexibel arbetsdag med målet att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Oavsett om du sitter in-house eller ute hos kund så är vi alla ett team. Vi har flera kollegor som arbetat i över 10, 20 år hos oss, det om något är ett tecken på att vi trivs tillsammans. 

  Hos oss sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och gemenskap och värdesätter att ha kul tillsammans, både på och utanför jobbet. Här erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Precis som det ska vara!

  165-knowit_video_people.gif

  På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Hos oss lär vi oss av varandra och inom vårt datadrivna område har vi regelbundna forum för kompetensutveckling tillsammans inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

  Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.

  Ilustration rekrytering.png

  Garanterad kompetensutveckling från dag 1

  För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

  GG_logotype_horizontal_green_small.png


  Innan du söker jobbet

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.
  • Vi ser att du har minst sju års erfarenhet inom området och har suttit med att samla in data och molnlösningar.
  • Du har förmågan att vägleda kunder runt arkitektur för sin data stack och kan ta lead i den implementationen. Du kan även gå in och ta ägandeskap över en datadomän och projektleda agila team.

  Skicka in ditt CV eller LinkedIn-profil redan idag, vi rekryterar löpande. Har du några frågor kan du kontakta: kalle.noren@knowit.se eller 0761-389606

  Liknande jobb