Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CLOUD

Cloud-utvecklare med spets inom Azure, AWS GCP eller hybrid

STOCKHOLM

Dela jobbet

Är du en utvecklare med stor passion för cloudtjänster och har arbetat med utveckling inom olika cloudlösningar? I så fall är Knowit rätt företag för dig! På Knowit Cloud & Architecture har vi Sveriges mest kompetenta medarbetare inom cloud. Tack vare vårt genomgående partnerskap med Microsoft och AWS utvecklas vi snabbt inom dessa områden.

Vad kan Knowit erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande cloudprojekt som bidrar till att du blir expert inom Azure, AWS eller GCP. De projekt vi åtar oss kan variera allt från nyutveckling, moderniseringsprojekt för applikationer, digitala transformations projekt till rena migrationsprojekt.

Hos oss får du arbeta med välkända internationella och nationella kunder inom fintech, retail, bank, finans, telekom, industri, transport samt offentlig sektor. För att du ska trivas så matchar vi intressanta projekt utifrån din erfarenhetsnivå men också ditt intresse gällande roll och teknik. Du kommer antigen ingå i ett team ute hos kund eller i ett Knowit leveransteam ute hos en utav våra kunder, beroende på det åtagande vi har mot kunden. Våra projektåtagande brukar vara längre åtaganden med god möjlighet till rotation för att maximera inlärningen.

Vi lägger stor vikt på våra medarbetares kompetensutveckling vilket också premieras med ett väldefinierat bonusprogram. Du utvecklas i din karriär utifrån ditt sätt, vi stöttar och coachar dig tills du uppnår dina mål både inom det tekniska planet men också inom dom mjuka färdigheter.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom utveckling med spets inom AWS, Azure eller GCP
  • Kunskap i åtminstone ett huvudområde för något programmeringsspråk och dess utvecklingsmiljö samt tillhörande ramverk
  • DevOps (git, linux, CI/CD) samt agilta arbetssätt.
  • Kunskap om SDLC samt andra “software development patterns and anti-patterns"

Meriterande

  • Serverless (Lambda eller Azure Functions).
  • Containerization (Docker, Kubernetes)
  • Infrastructure-as-code (CloudFormation, ARM, Ansible, Terraform)
  • Microservices

Här hittar du mer information om oss, vad vi gör och vad vi har hjälpt några av våra kunder med

Kontaktperson
Frågor? Tveka inte att höra av dig till Jesper på jesper.senke@knowit.se Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Mer om Knowit

Vi på knowit erbjuder en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget i Sverige. Vi har funnits i mer än 30 år och vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från våra fyra affärsområden, Connectivity, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation samt managementkonsulting som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas och vi är idag cirka 4400 medarbetare.  

  

Liknande jobb