Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Business intelligence utvecklare

LULEÅ

UMEÅ

SUNDSVALL

Söker du ett flexibelt och utmanande jobb med en varierande arbetsmiljö? Då är Knowit platsen för dig! Läs vidare för att upptäcka spännande möjligheter.

Dela jobbet

Vill du starta 2024 med att anta en ny utmaning? Varför inte göra det genom att skicka in din ansökan till Knowit? Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och att använda den senaste tekniken!

Behovet av BI-lösningar fortsätter att öka och vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår satsning inom Microsoftområdet, där Business Intelligence är en viktig del. Arbetsuppgifter som du kan komma att jobba med hos oss är allt ifrån att modellera data till att bygga datalager och utveckla rapporter.

Vi söker dig med några års erfarenhet av Microsoft BI, SQL Server och datalager eller motsvarande tekniker på annan plattform. Det är ett plus om du har erfarenhet av molnlösningar och moderna arkitekturer så som Microsoft Azure. Vi värdesätter att du har ett intresse för att effektivisera och digitalisera verksamheter, tekniskt kunnande och god samarbetsförmåga. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning (alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet). Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Våra anställda vittnar om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter utanför arbetstid, inklusive friskvårdsrelaterade aktiviteter såsom padel, vandring och innebandy. Vi gillar även prova på-aktiviteter såsom fågelskådning, brödbak och vinprovning. För slalomåkare har vi en årlig resa till något av Norrlands fjäll. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser. Utöver förmåner och schyssta villkor får du möjligheten att arbeta med fantastiska kollegor.

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb