Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Automatisering Robotisering RPA

LULEÅ

SUNDSVALL

UMEÅ

Gillar du att effektivisera, är positivt inställd, teknikintresserad och söker ett flexibelt arbete med varierande arbetsmiljö? Då är Knowit platsen för dig! Läs vidare och upptäck våra möjligheter.

Dela jobbet

Sugen på att jobba med automatisering och bli en del av vårt RPA-team?

Vi söker dig som gillar att effektivisera kundernas verksamhet, att jobba med automatisering, effektivisering av processer och digital transformation. Vi vill gärna att du har erfarenhet av automatisering i någon form sedan tidigare, är positivt inställd till det mesta. Vi ser gärna att du är nyfiken på ny teknik och trivs med att jobba tillsammans med andra likasinnade. Vi använder i huvudsak UiPath plattform, men ser gärna sökanden som kan andra produkter så som Blue Prism till exempel. I uppdragen samarbetar vi nära med kunderna för att identifiera lämpliga processer att automatisera. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning (alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet). Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi använder en hybridlösning där du huvudsakligen arbetar från något av våra kontor i Sundsvall, Umeå eller Luleå, eller hos någon av våra lokala kunder. Möjlighet finns också att arbeta hemifrån.

Vi kan erbjuda dig en av branschens bästa arbetsplatser! Våra fina resultat på medarbetarundersökningarna visar att våra konsulter trivs och har det bra på jobbet. Vårt team av automatiseringskonsulter guidar dig och skapar bra förutsättningar för att du ska lära dig både kunder och teknik. Det vi också erbjuder är en familjär företagskultur där vi tycker att våra anställdas och kunders utveckling och hållbarhet är avgörande för framgång och välmående. Vi tycker att jämställdhet är viktigt och jobbar strukturerat för att främja en bra mix i våra leveranser.

Vi gillar att hitta på olika aktiviteter utanför arbetstid - gärna friskvårdsrelaterade aktiviteter så som padel, pingis, vandring och längdskidor för att nämna några, men även prova på-aktiviteter så som fågelskådning, brödbak och vinprovning. Är du slalomåkare kanske du skulle gilla vår årliga resa till något av Norrlands fjäll. 

I din ansökan vill vi gärna att du skriver en rad eller två om dig själv, om dina erfarenheter, vad du tycker är kul och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb