E-commerce Academy

""

Boosta din karriär

Är du en junior .Net-utvecklare? I vårt traineeprogram E-commerce Academy får du både jobb, mentorskap och utbildning – samtidigt! Vi rivstartar dina första veckor med utbildning och fortsätter sedan att varva teknisk utbildning med kodning i skarpa kundprojekt under sex månader. Är du redo för nästa steg?

""

Vi är Experience

Vi är nordens ledande digitala fullservicebyrå med 650 passionerade medarbetare på 12 orter. Dagligen driver vi helhetsåtaganden i tvärfunktionella team med specialistkompetens inom strategi, design, analys, digital marknadsföring samt webb och e-handelsutveckling.

""

Vi kan e-handel

Vi är experterna genom hela resan från strategi till teknik och vidare till succé. Vi kan e-handel, på riktigt. På Knowit Experience bygger vi spännande och unika lösningar genom en hög teknisk kunskap, en sällsynt digital mångsidighet och ambitiösa medarbetare. Alltid tillsammans – som ett riktigt bra lag.

""

Bli en i gänget

Vi letar just nu efter både juniora- och mer erfarna kodfantaster. Söker du svåra, roliga och utvecklande projekt och tror att du är rätt för oss? Bli en del av Experience-familjen och ansök idag!

Till toppen