Vision

Vi skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation.

Affärsidé

Genom att kombinera strategisk förmåga med passion för teknik och kreativa lösningar skapar vi digitala möjligheter och långsiktigt värde.

Kärnvärden

  • Schyssta
  • Nära och tillgängliga
  • Brinner för innovation

 

Strategi

Kund

Stödja kunderna till hållbara och lönsamma affärsmodeller i en snabbt förändrad marknad genom förstärkt kreativ samverkan mellan olika kompetenser och branschperspektiv. Öka förmågan till snabbhet genom att förenkla, digitalisera och automatisera processer och erbjudanden.

Medarbetare och organisation

Utveckla en företagskultur som gör det attraktivt för individer och partners att verka i ekosystemet. Företagskulturen präglas av stor kompetens, personligt engagemang och en vilja att ständigt utvecklas. Begreppet medarbetarskap är centralt och innebär att alla medarbetare tar ansvar för att skapa en miljö där varje individ kan prestera på toppen av sin potential.

Varumärke

Skapa ett starkt och väl positionerat modervarumärke i digitaliseringsbranschen. Dottervarumärkena Solutions, Experience, Connectivity och Insight skapar tydlighet kring erbjudanden, och bygger starka och lönsamma kundrelationer för respektive affärsområde.

Erbjudande

Knowits erbjudande riktar sig till beställare inom kundernas hela organisation. Tjänsterna utvecklas och levereras från fyra tydligt positionerade affärsområden:

Solutions – skräddarsydda systemlösningar och tekniknära tjänster
Experience – digitala varumärkes- och marknadskommunikationstjänster
Connectivity – internet of things och cloudlösningar
Insight – managementkonsulting

Knowits affärsmodell

Läs om Knowits affärsmodell och hur vi skapar värde för våra intressenter.

Vill du veta mer?
Marie Björklund
CFO
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du veta mer?
Christina Johansson
Head of Communications
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen