""

Vi finns här – hela vägen

Vi hjälper HR-avdelningar med att kravställa, upphandla och implementera it-system. Vi hjälper också våra kunder med att digitalisera sina verksamheter än mer genom automatisering, beteendeförändring och digitalt ledarskap – allt anpassat efter kundens specifika behov och önskemål.

Inom HR- och lönesystem har vi stor kompetens och erfarenhet, och vi hjälper er gärna med följande:

  • Processkartläggning, kravställning och införande
  • Stöd och upphandling
  • Testledning
  • Digital mognad, beteendeförändring och organisationsomställning
  • Robotisering och automatisering


Vi är med dig under hela resan – från behovsanalys, kravställning och upphandling, till dess att systemet med nya processer är på plats.

Digital HR - engagemang, automatisering, digitalisering och analytics

Förstärk er digitala potential

Utifrån era mål och visioner etablerar vi en HR- och löneorganisation som möter verksamhetens behov. Vid byte av HR-system får du rådgivning för rätt prioriteringar. Tillsammans ser vi över era processer, arbetssätt, metoder och tittar närmare på hur er digitala potential kan förstärkas.

Våra konsulter är bland de mest anlitade föredragshållarna inom HR, och vi håller såväl öppna som företagsinterna utbildningar och workshops.

Vi erbjuder också flertalet HR-nätverk där du regelbundet får möjlighet att träffa personer inom ditt yrkesområde från olika organisationer och branscher. Här ligger fokus på reflektion, utbyte av erfarenheter, personlig utveckling och att hitta nya samarbetsformer.

Digitala HR-lösningar

Undrar du vilka digitala verktyg det finns på marknaden som stödjer processer kopplade till HR och lön? Då har du kommit rätt!

I vår översikt av digitala HR-lösningar kan du söka på ett stort antal leverantörer, och efter specifik eller kombinerad funktionalitet. Var inte orolig om du mot förmodan saknar något – listan uppdateras kontinuerligt med nya leverantörer, verktyg och funktionalitet.

Kontakta oss
Magnus Nilsson-Fahlén
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om vad vi gör, våra utbildningar och seminarier, och vad som händer inom digitaliseringen för HR och lön? Fyll i din e-postadress nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Till toppen