Varför ska jag bjuda in HR till det agila transformationen?

Många organisationer kämpar med att få ut effekter fullt ut av den agila transformationen. Inte sällan stannar arbetet på utvecklingsavdelningen eller IT-avdelningen. De som lyckas nå effekter fullt ut är de som gör transformationen till hela företagets angelägenhet och gör resan tillsammans med andra funktioner. HR är en av de funktioner som spelar en viktig roll i en agil transformation. De kan med rätt förutsättningar bli en stöttande kraft för att hela organisationen ska bli snabbare och mer flexibel.

Detta vill vi nu lyfta och vi tar då hjälp av Frida Mangen som kommer att gästa oss på ett frukostseminarium den 27 september. Frida driver idag AgilaHRpodden och har en gedigen erfarenhet från techbranschen och HR-området. Hon har även ett drivande intresse i att utforska hur organisationer har möjlighet att experimentera, anpassa och lära sig snabbt. Hon kommer i det här seminariet att berätta om sina erfarenheter av HRs roll i en agil förändring och varför det är viktigt att HR-området stöttar den organisationen i den agila resan.

Vill du inspireras av Frida och veta mer om varför du ska få med dig HR-organisationen på din agila resa. Anmäl dig till frukostseminariet och ta del av Fridas tankar.

Frågor? Kontakta Joel Rosén, +46 702 150 779.

Till toppen