Trendspaning 2021: HR-tech

2021 blir ett spännande år inom HR-tech!

Utvecklingstakten inom HR-tech är hög och samarbetsverktygen har slagit igenom på bred front. Vad är hett just nu, och hur väljer man rätt?

Medarbetarupplevelse är på allas läppar och systemen utvecklas för att ge stöd för lärande ”in the flow of work”. I början av februari släppte Microsoft sin så kallade employee experience platform Microsoft Viva, som med stor sannolikhet kommer att påverka HR:s systemlandskap framöver.

Är du nyfiken på trenderna inom HR-tech? Har du frågor kring hur ni bör resonera inför investeringar i digitala verktyg för HR?

Under webinaret kommer Charlotte Birgander och Hugo Starck att dela med sig av trender, tips och råd kring hur ni bör tänka för att hitta rätt applikationer och systemstöd för er verksamhet.

Varmt välkommen!

Knowit Insight är helt leverantörsoberoende konsulter inom digital HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

👇 👇 👇 PRAKTISK INFORMATION 👇👇 👇

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen