Strategi för sourcing – en del av en hållbar digital transformation

För att ta tillvara på digitaliseringens potential krävs en förflyttning till mer moderna lösningar. Lär dig mer under detta webbinarium!

Många offentliga verksamheter har idag ett gammalt digitalt arv som gör det svårt att genomföra en digital transformation. För att verkligen kunna ta tillvara på digitaliseringens potential krävs en förflyttning till mer moderna lösningar och kunskap om hur man ska sourca.

Vad är det som krävs för att man ska kunna göra denna förflyttning? Vilka effekter är vi ute efter? Tekniken behövs såklart, men vi behöver också skapa förmågor som kan hantera förflyttningen och vi behöver förändringsledning där ledarna visar vägen och medarbetarna involveras. Anledningen är enkel – i slutändan är det ju vi människor som ska genomföra och leva med förändringen, tekniken och dess effekter.

Under detta webbinarium tittar vi närmare på:

  • Vikten av förmågor i en sourcingstrategi
  • Digitalisering - människa och teknik
  • Framtidens ledarskap i en digital värld
  • Sourcingens roll i den digitala transformationen

För dig som

Detta webbinarium riktar sig till dig som arbetar med digitalisering och är IT-chef, CIO, CDO, strateg, verksamhetsutvecklare, projektledare, avdelningschef eller innehar liknande roll i en kommun, region eller annan del av det offentliga Sverige.

Föreläsare

Victoria Marks, sourcingexpert och Farzad Sjögren, organisationspsykolog och specialist inom förändringsledning

Datum och tid

Webbinariet hålls vid tre tillfällen. Välj det som passar din kalender bäst.

Måndag 31 augusti kl. 08:00-08:45

Onsdag 2 september kl. 12:00-12:45

Onsdag 2 september kl. 15:30-16:15

Passar inget av tillfällena? Hör av dig om du vill att vi presenterar på ett separat och särskilt tillfälle för din ledningsgrupp eller ditt team!

Webbinariet är kostnadsfritt och kommer att genomföras på Zoom som laddas ned här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

Har du några frågor? Kontakta gärna Anna Raczko på anna.raczko@knowit.se.

Varmt välkommen!

Till toppen