Sourcingdagen 2021

Välkommen till Sveriges största och viktigaste mötesplats för dig som arbetar med IT-sourcing!

För 12:e året i rad bjuder Institutet för informationsteknologi in till Sourcingdagen!

Under Sourcingdagen lyfter IFI fram de mest aktuella och relevanta uppdateringarna och frågorna. Du får ta del av en unik en mix av experter och högaktuella praktikfall, där Knowits Bertil Nordlund talar!

Under det senaste året har händelseutvecklingen gått i ett rasande tempo och vi har stött på utmaningar som många av oss inte alls var beredda på.

Pandemin har inneburit en kraftig inbromsning för vissa branscher medan andra har gått för högtryck. Som en konsekvens av detta har det kraven på flexibilitet i IT-leveransen aldrig varit högre. En framgångsfaktor för att kunna ställa om snabbt är goda relationer med leverantörer och i dessa svåra tider har partnerskap verkligen satts på prov.

Frågan om molntjänster skapar fortsatt utmaningar. Vi ser utvecklingsinitiativ som GAIA-X samtidigt som Schrems II-domen som får konsekvenser för vår IT-sourcing. Dessa frågor och många fler lyfter vi under konferensen.

Under Sourcingdagen får du koll på de senaste trenderna och utvecklingen inom IT-sourcing. Du får lyssna till en mix av experter och praktikfall som delar med sig av sina erfarenheter. Under delar av dagen delar vi upp oss i spår så att du kan skräddarsy programmet efter dina intressen.

En helt digital upplevelse

Sourcingdagen kommer att sändas live från en studio i Stockholm vilket ger dig friheten att delta var du än befinner dig. Vi har en väl beprövad digital plattform som ger dig möjlighet att delta och ställa frågor via chatt. Sändningen håller hög kvalitet och våra konferensdeltagare ger den digitala upplevelsen 4,7 av 5 i snittbetyg. Konferensen streamas genom ett av världens allra största CDN (Content Delivery Network) och företaget Vimeo. Eftersom ni användare inte behöver ladda ned något fungerar det bakom brandväggar. Det är ett verktyg som fungerar för privat såsom offentlig sektor.Lyssna till:

  • Anna Lipkin, Inköpschef för it, Stockholms stad
  • Bertil Nordlund, Vice president, Knowit Insight
  • Caroline Sundberg, Advokat, Hannes Snellman
  • Charlotte Harald, Ägare och seniorkonsult, Cme Management Consulting 
  • Daniel Melin, It-strateg, Skatteverket
  • Gabriel Westrell, Head of Business Support Services, Ramirent
  • Jakob Algulin, Digitaliseringsdirektör, Linköpings kommun
  • Jennifer Medong, It-chef, Repligen
  • Maria Åkesson, Head of Category It & Distribution & Professional Services, Sas, Scandinavian Airlines System
  • Michael Lööw, Utvecklingschef, Linköpings kommunFör mer information om Sourcingdagen 2021, klicka här.

Till toppen