Smart, effektiv och tillgänglig kundtjänst i världsklass!

Alla kontaktvägar – en kundtjänst!

Alla kundundersökningar visar att en gemensam och väl fungerande kundtjänst ökar kundnöjdheten och ger förbättrad intern effektivitet.

Nu finns ett modernt IT-stöd för att uppnå detta!

Välkomna till vårt frukostseminarium där vi berättar om hur vi tillsammans med vår partner Artvise hjälper våra kunder att effektivisera våra kunders kundtjänst.

Vi presenterar och visar hur vi underlättar för kundtjänstmedarbetare hur de enklare, smartare och snabbare kan följa upp alla ärenden.

Ingenting hamnar mellan stolarna!

Knowit bjuder in till ett frukostseminarium med presentation av vår partner Artvise som beskriver deras syn på smart kundhantering.

Ta del av seminariet och lär dig:

  • Hur medarbetare snabbt kan hitta relevant kundinformation oavsett var den finns i organisationen och få resultat som ger ett sammanhang
  • Hur tidsödande manuella processer kan automatiseras för att öka effektivitet, transparens och kundupplevelse
  • Hur vi hjälper till att styra och organisera dina kundärenden helt automatiskt

Ni får möjlighet att träffa representanter inom branschen och lyssna till några intressanta och relevanta kundcase.

Knowit är experter på informationsstyrning, informationshantering och regelverk med specialitet inom offentligsektor, och har dessutom hög kompetens inom teknik, design och förändringsledning.

Knowit om informationsstyrning
Kunskap gör mest nytta om vi sprider den. Därför ordnar vi seminarier om it- och informationsstyrning två till fyra gånger per år.  Denna gång har vi kombinerat våra olika spetskompetenser och anordnar ett frukostseminarium om vikten av sammanhängande hantering av kundernas digital information med Artvise. Avsikten är att sammanföra aktuella ämnen med kunniga talare och intresserade deltagare för underhållande kunskapsutbyte, men även för trevligt mingel och umgänge.

Talare:  Lars Ögren, VD Artvise AB

Datum och tid:  25 september med start 08.10 - 09.00

Vi bjuder på kalasfrukost

Plats: Klarabergsgatan 60, våning 4, Stockholm

Kontakt: Sven Gidlöf 76 105 88 66

Till toppen