Så lyckas ni med digitalisering av HR

För dig som är ansvarig för den digitala utvecklingen av HR och vill få en ökad inblick i hur ni kan få maximal utväxling på era insatser.

Är ni på gång att påbörja en digitaliseringsresa inom HR?

Vill ni få bästa möjliga utväxling på de investeringar ni gjort, och veta vilka framgångsfaktorerna är för att lyckas?

Tyvärr upplever relativt många organisationer att de inte alltid har lyckats realisera nyttorna fullt ut med sina nya systemstöd. Ofta har ett stort fokus lagts på implementationen av det nya systemstödet - ett system som i sig egentligen bara är en av flera viktiga komponenter i digitaliseringsresan.

För att lyckas krävs ett helhetstänk och ett fokus på långsiktig och kontinuerlig utveckling av HR:s förhållningssätt, processer, systemstöd, organisation och kompetenser.

Under webinaret kommer Charlotte Birgander, seniorkonsult inom HR-digitalisering och Daniel C. Johansson, konsult förändringsledning och agil HR, att dela med sig av erfarenheter och framgångsfaktorer kring hur ni bör tänka för att lyckas med er digitala HR-transformation.

Vi tittar bland annat närmare på:

  • Digital HR - nya möjligheter
  • Framgångsfaktorer
  • Medarbetaren i fokus
  • Agilt förhållningssätt
  • Morgondagens kompetenser

Varmt välkommen!

Knowit Insight är helt leverantörsoberoende konsulter inom digital HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

👇 👇 👇 PRAKTISK INFORMATION 👇👇 👇

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen