Robertson's Business Analysis Agility

Ta chansen att gå kursen som verkligen integrerar klassisk kravanalys med ett agilt arbetssätt - lärare är James Robertson & Adrian Reed


En kurs i världsklass

För att lyckas som kravanalytiker eller business analyst idag är det nödvändigt att förstå hur traditionell kravanalys hänger ihop med agila arbetssätt. Den här populära tvådagarskursen skapad av Suzanne och James Robertson på Atlantic Systems Guild lär dig precis detta.

Just årets upplaga av kursen hålls digitalt och det är troligtvis sista chansen att få ha James Robertson som lärare. Han och Adrian Reed, en av ASGs officiella kursledare, håller kursen tillsammans. Kursen är väldigt interaktiv med breakout-rooms och verktyg för gemensamma övningar.


Är den här kursen för mig?

Ja, om du är intresserad av att bli en modern kravanalytiker eller business analyst som lätt kan navigera i en agil värld, då är den här kursen för dig. Men kursen lämpar sig även för produktägare, systemanalytiker eller vem som helst som jobbar i agila team.

Vad lär man sig?

Under två interaktiva dagar får du lära dig bland annat detta:

  • Agile Business Analysis - Klassiska BA-tekniker mixade med tips om hur man kan göra dem mer agila.
  • Kundvärde - Hur fokuserar man på att hitta rätt intressenter och dessutom få ut vad de verkligen vill ha?
  • Lös rätt problem - Hur vet vi att vi löser rätt problem? Flera olika tekniker hjälper dig på vägen.
  • Definiera vägen till lösningen - Vilka intressenter, processer, data och omgivning är involverade i vägen framåt?
  • Designa lösningen - Hur tar vi fram en innovativ och kraftfull lösning som verkligen ger kundvärdet som efterfrågas?
  • Skriv rätt User Stories - I nästan alla agila organisationer används user stories. Men hur vet man hur man skriver rätt stories och på ett bra sätt? Utöver det får du lära dig om tekniker för att planera med stories, t ex Story Mapping.
  • Retro – Kursen sammanfattas och belyser hur de olika BA-aktiviteterna itereras och överlappar varandra samt hur de kan genomföras mer effektivt genom ett agilt arbetssätt.


Vad ingår?

Allt kursmaterial du behöver samt boken Business Analysis Agility i PDF-format ingår i priset.  Eftersom det är en onlinekurs får ni koka ert eget kaffe, men vi erbjuder åtminstone sällskap i pauserna.


Pris

Kursen kostar 14 600 kr exklusive moms.

OBS! Vi kan inte ta emot Pay-pal för tillfället. Använd faktura-alternativet när ni köper biljetter.

Om Adrian Reed

Adrian är en auktoritet på området kravanalys. Han hjälper företag i projekt, utbildar, håller föredrag världen över och har även en populär blogg. Han var tidigare president för IIBA i England.

GDPR

Till toppen