Lunchsamtal kring digital transformation – att få med sig organisationen

Ett lunchsamtal kring digital transformation och hur vi kan få med oss organisationen på resa.

Fredag 22 oktober ordnar Knowit ett lunchsamtal, detta som en del av vår webinarie-serie kring Digital Transformation. Denna gång kommer du att få lyssna in på ett samtal mellan Helena Wärnelius, Tekniska verken i Linköping samt Ingemar Asklöf, konsult på Knowit Insight, som tillsammans resonerar kring hur organisationer kan gå tillväga för att åstadkomma förändring på riktigt i sin digitala förflyttning.

Helena är verksamhetsutvecklare på Tekniska verken i Linköping och arbetar dagligen med frågor som rör förändringsledning, detta som en del av de stora projekt som företaget genomför för att möta en digital framtid. Ingemar i sin tur är konsult på Knowit Insight och har specialiserat sig på att arbeta med frågor som rör organisationer och människor i förändring, och har en mängd erfarenheter kring hur man kan arbeta med förändringsledning och coachning. Samtalet modereras av Mattias Hermansson från Knowit Insight.

Låter det intressant, då ska du anmäla dig. Vi kör via Zoom den 22 oktober mellan 12.00-12.45. Länk skickas till anmälda deltagare på morgonen den 22/10.

Välkommen!

Till toppen