Hur mogen är du?

Hur digitalt mogen är din organisation? Hur väl förberedda är ni att hantera kundernas ändrade beteende, snabba teknikskiften och ständigt höjda förväntningar?

Vi tittar på vad digital mognad är och hur det är ett mått på en organisations digitala beredskap. Vi går också igenom 6 aspekter av digital mognad.

After work: Hur mogen är du?
Onsdag 18 september klockan 16-17:30

Elin Skogh-Olin, digital strateg, Knowit

Vi bjuder på dryck och tilltugg! Alkoholfria alternativ finns.

Frågor? Kontakta Hanna Aspklint, +46 70 345 46 36.

---

I höst bjuder Knowit Jönköping in till en seminarieserie i tre delar på ämnet digital mognad. Vi delar erfarenheter, diskuterar och workshoppar kring vad som behövs för att vara konkurrenskraftig i en digitaliserad värld. Vi tittar bland annat på vad som driver digitaliseringen och hur kunden har förändrats. Vidare utforskar vi sex aspekter av digital mognad och hur det är ett mått på en organisations digitala beredskap.

De tre seminarierna är oberoende av varandra så det går bra att bara dyka upp på ett. Du behöver däremot anmäla dig. Vi håller till på Knowit i Jönköping.

På den här sidan anmäler du dig till det första eventet 18 september: Hur mogen är du?

Under seminarierna presenterar vi från Knowit kort om dagens ämne och sedan workshoppar vi tillsammans. Andra event i serien:

Frukost: Vad är ert varför? Onsdag 16 oktober klockan 08–09:30

AW: Kundresan Onsdag 20 november klockan 16-17:30


Till toppen