Hur mogen är du?

Nu när webben fyller 30 år, hur digitalt mogen är din organisation? Hur väl förberedda är ni att hantera kundernas ändrade beteende, snabba teknikskiften och ständigt höjda förväntningar?

I en serie om fyra seminarier delar vi erfarenheter, diskuterar och workshoppar kring vad som behövs för att vara konkurrenskraftig i en digitaliserad värld.

De fyra seminarierna tittar på olika aspekter av digital mognad, men de är oberoende av varandra så det går bra att bara dyka upp på ett. Vi håller till på Knowit i Malmö.

I det första seminariet ”Hur mogen är du?” tittar vi på vad som driver digitaliseringen och hur kunden har förändrats. Vidare utforskar vi 6 aspekter av digital mognad och hur det är ett mått på en organisations digitala beredskap. Vi avslutar med att snabbskanna var just din verksamhet befinner sig!

Under seminarierna presenterar vi från Knowit kort om dagens ämne och sedan workshoppar vi eller så presenterar kunder hur de har jobbat med just den frågan.

Givetvis bjuder vi på finfika!

I serien ingår följande seminarier

  • Hur mogen är du? 
Vi tittar på vad digital mognad är och hur det är ett mått på en organisations digitala beredskap. (2019-08-20, 13.00-15.00)
  • Vart vill ni? 
Vi dyker ner i ämnet digital målbild och diskuterar vad den gör, vad som händer utan och vad som behövs för att skapa en. (2019-09-24, 13.00-15.00)
  • Hur gör ni? 
Vi tittar närmare på hur man kan organisera sig och vad en organisation behöver ha på plats för att effektivt och flexibelt kunna arbeta med digitalisering. (2019-10-22, 13.00-15.00)
  • Vad vet ni? 
Vi tittar på dataanalys och uppföljning - varför är det viktig, hur fungerar det och vem använder det.(2019-11-26, 13.00-15.00)

Elin Skogh-Olin
Digital strateg och konsult med lång erfarenhet att leda digitala strategiska utvecklingsprojekt för att förbättra användarupplevelse, varumärkesuppfattning och organisationers digitala mognadsgrad.

För mer information om eventet kontakta Andreas Lee-Norman andreas.lee-norman@knowit.se

Till toppen