HR som förändringsagenter: Digital beteendeförändring

Digitaliseringen handlar mer om beteenden än om teknik, och här har HR en viktig roll att spela.

Med eller utan pandemier har den digitala verkligheten idag nått hela vägen in i organisationerna. HR måste nu börja ställa om till ett nytt arbetssätt, både för sig själva och verksamheten i stort. Men hur tar HR täten i den digitala omställningen, och hur får man med sig medarbetarna?

Med nya arbetssätt och datadrivna beslut kan HR agera möjliggörare för organisationens digitala omställning, och skapa en kultur där medarbetarna gör mer av det de älskar och är bra på med hjälp av den nya teknologin. Men det är också lätt att fastna i att ett nytt system gör susen. Istället handlar den digitala omställningen mer än något annat om människan, hennes inställning och hennes beteenden. 

Teknologin utvecklas vare sig vi vill eller inte. Människan bara om hon själv vill. Din organisation behöver båda två.

Vi tittar närmare på:

  • Vilka faktorer behövs för att skapa en hållbar digital beteendeförändring
  • Ledarskapet i den digitala organisationen
  • Hur du kan bli lite mer digital
  • Digital HR och de olika fokusområdena
  • Mål för att öka den digitala nivån

Webinaret är interaktivt och deltagarna förväntas delta aktivt. För att öka möjligheten till interaktion är antalet platser begränsat.

Varmt välkommen!

Datum och tid:

  • 11 juni klockan 10 
  • 23 juni klockan 14 
  • 24 augusti klockan 10.30
  • 21 september klockan 10.30
  • 13 oktober klockan 15.30

Föreläsare är Henrik Ladström, Digital HR & People Facilitator, Knowit Insight.

Detta har sagts om Henrik som utbildare:

"Superbra! Väldigt pedagogisk uppbyggnad av presentationen""Lättsam och kunnig. Rolig och trevlig föreläsning!""Jättebra! Förklarade (ett svårt ämne) på ett pedagogiskt sätt""Superinspirerande, enkelt att hänga med!""Kunnig, kul med interaktiv föreläsning!"

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Vi är helt leverantörsoberoende konsulter inom digitalisering av HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen