Health Hack - User Experience

Så tar vi den digitala vårdkedjan framåt – Health Hack med fokus på User Experience

Fredag den 13 november klockan 14.00 är det äntligen dags för del två i Health Hack – ett initiativ för att Sverige ska vara världsbäst på e-hälsa år 2025. Den här gången fokuserar vi på att identifiera utmaningar från användare och patient. För att hitta bra lösningar måste vi förstå problemen som ska lösas.

I detta webbinarium berättar spetspatienter om hur pandemin har påverkat användarna och patienter, hur de se ser på e-hälsa framåt och vilka utmaningar vi står inför. Samtidigt får vi också lyssna på aktörer inom nätläkare och apotek som pratar om den digitala vårdkedjan, hur deras samarbete ser ut samt vad de ser för utmaningar och möjligheter framåt.

Höstens e-hälsapanel utgörs av både patienter, nätläkare och apotek som tillsammans lyfter och identifierar viktiga aspekter för att Sverige ska bli bäst på e-hälsa.

E-hälsapanelen består av:

  • Kim Nilke Nordlund Spetspatient och generalsekreterare för Unga Reumatiker
  • Daniel Norling Föreläsare personcentrerad vård
  • Martin Lindman Founder/CEO Doktor.se
  • Anders Torell VD Kronans Apotek
  • Daniel Kernell Co-founder Doktor 24
  • Lotta Haleen Chef Förskrivna produkter och hälsotjänster Apoteket AB

Dela med dig av dina erfarenheter eller ställ en fråga! Under Health Hack är du som deltagare viktig för oss. Har du frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att dela med dig. Tillsammans är vi med och skapar en bättre framtid inom e-hälsa.

Arena Health Hack riktar sig till dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller på annat sätt arbetar med e-hälsa i Sverige. Webbinariet är kostnadsfritt och hålls fredag 13 november klockan 14.00-16.00.

Missade du första delen i Arena Health Hack serien som fokuserade på att identifiera utmaningarna inom hälso- och sjukvården? Se hela webbinariet här. Du kan även läsa mer om initiativet Arena Health Hack.

Till toppen