Frukostseminarium om test och testautomatisering

Så höjer du kvaliteten på din programvara samtidigt som du sänker dina utvecklingskostnader

  • Varför testar vi – behöver vi verkligen testare?
  • Vikten av att ha tvärfunktionella team på riktigt
  • Introduktion till testautomatisering med hjälp av RPA – demonstration av en testrobot!


Kostnaden för fel och buggar som upptäcks sent i livscykeln är dramatiskt högre än om samma fel och buggar hade upptäckts tidigt i utvecklingsarbetet. Kostnaden för att åtgärda fel som upptäcks i samband med systemtester eller senare är cirka 40 gånger högre än kostnaden för att åtgärda samma fel i utvecklingsfasen. Under frukostseminariet kommer vi att visa hur viktigt det t.ex. är att blanda in test i kravfasen och vikten av att sätta ihop tvärfunktionella team som innehåller testare. Vi avslutar seminariet med att vi tillsammans provar på testautomatisering.

Knowit Uppsalas testexpert Josef Öhlmér guidar oss genom testdjungeln. Josef kommer att avslöja sina hemligheter kring hur test kan bidra till att göra er systemutveckling att bli ännu bättre. Frukostseminariet är en unik chans att under trevliga informella former få gott kaffe och en enklare frukost, samtidigt som vi fördjupar oss inom hur just du kan få ut mer effekt inte bara ur dina testare, utan ur hela din mjukvaruinvestering.

Välkomna torsdagen den 7 november på Elite Hotel! Vi börjar med kaffe och en macka kl. 07.30 till 08.00, sedan pågår seminariet till kl. 09.00.

Frågor? Kontakta Jon Kennedy, +46 702 88 83 07.

Till toppen