Framtidens organisation

Framtiden tillhör dem som blir snabbare, mer innovativa och flexibla. Att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter är en viktig pusselbit, men det är de som verkligen förstår kundernas växlande behov som kommer att överleva och utvecklas. Att investera i strukturer, medarbetare och strategier som klarar snabba byten av riktningar är en nyckelförmåga.

Hur ser framtidens organisationer ut? Vi vet, och vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet så att ni lyckas ännu bättre i det digitala landskapet. Välkommen till vårt frukostseminarium den 24 oktober.

Digitalisering och en snabbt föränderlig värld ställer stora krav på företag idag. Fokus på effektivisering, högre produktivitet, bättre lönsamhet och nöjdare medarbetare gör att många organisationer behöver anpassa sig, utvecklas eller förändras. Krav på snabbhet och flexibilitet gör att organisationer behöver bli plattare och beslutsfattandet mer agilt.

Utmaningen för många större och etablerade organisationer är att bli snabbare till beslut och genomförande. Man strävar efter att bli mer innovativa och flexibla samtidigt som man inte vill förlora sådant som tidigare skapat konkurrensfördelar. Att se över organisationens struktur och ansvarssystem är mycket viktigt när nya och kollaborativa arbetssätt som agile införs.

På detta mycket spännande och aktuella frukostseminarium berättar Jakob Kulas, senior managementkonsult hos oss på Knowit Insight, hur man skapar både en effektiv och effektskapande organisation.

Vill du vara med i dialogen och ta del av Jakobs tankar om framtidens organisation?

Anmäl dig till detta kostnadsfria frukostseminarium den 24 oktober på Knowits kontor på Stortorget 9 i Malmö.

Välkommen! Vi bjuder på frukost.

Agenda:
Frukost 08:00–08:30
Föredrag 08:30–09:15
Avslutande frågestund 09:15–09:30

Undrar du över något? Vänligen kontakta Lovisa Svensson.

Till toppen