Exklusivt VIP-event

Fint att du hittade hit!

Vi vill bjuda dig på ett exklusivt event på Tele2 Arena och Djurgården Fotbolls VIP-lounger måndag den 16 september från kl 15.

Eventet inleds med inspiration från Kentico som utmanar i svenska CMS-ligan med sin plattform för CMS, Intranät, E-com och Online-marketing. Därefter går bollen till Djurgården Fotboll och Knowit som berättar om hur Dif.se blev central för klubbens kommunikation. Eventet avslutas med mat, mingel och match mellan Djurgården och Helsingborgs IF.

Vi hoppas dragningarna ger nya perspektiv, insikter och idéer för din egen webbnärvaro i kombination med att du får uppleva elitfotboll i Sveriges bästa arena.

Program 16 september 2019

15:00-15:30 Välkomstkaffe i loungen

15:30-16:00 Kentico som helhetslösning

Allt fler organisationer väljer Kentico. Vad är de stora vinsterna? Kentico berättar hur en stabil och flexibel plattform kan underlätta digitaliseringen i din verksamhet.

Kentico är en allt-i-ett ASP.NET DXP. Analysföretaget Gartner klassar för 3:e året i rad Kentico som en utmanare till bl.a. Episerver, Sitecore och Wordpress inom CMS. Inom det större området DXP klassar Gartner Kentico som en nisch-plattform.

16:10-16:40 DIF.se - när webben blir navet för kommunikation

Djurgårdens webbplats har dagligen ca 10-20 000 besökare, alltifrån supporternördar till engångsbesökare. Hur kan dif.se tillgodose användarnas olika behov och vad ställs det för krav på en modern fotbollswebb? Knowit Experience och Djurgården Fotboll belyser utmaningarna och visar personaliserade lösningar och inloggat läge.

16:40-17:00 Rundvandring på Tele2 Arena

Se omklädningsrum och kliv ut genom spelargången ut på planen för att sedan gå upp till VIP-området.

17:00-19:00 Buffé och förfriskningar i Knivsta lounge

19:00 Fotbollsmatch!

Dif vs Helsingborg

Matchen DIF - Helsingborg

Djurgården Fotboll - Stockholms Stolthet - har en historia som sträcker sig från 1891. Föreningen är en av Sveriges absolut största och leder för tillfället Allsvenskan. Tele 2 Arena är klubbens hemmaarena. Hängivna supportar finns alltid på plats för att höja stämningen med flaggor och sång. 

Sundets pärla - Helsingborgs IF, vanligen kallat Helsingborg eller HIF i folkmun gick upp i Allsvenskan inför 2019. Laget tränas av legenden Henrik Larsson och har toppspelare som Andreas “Granen” Granqvist med i truppen.

Va, har Kent återförenats? 

Nej, tyvärr. Vi menar mjukvarutillverkaren. Kentico är en allt-i-ett ASP.NET DXP, en digital upplevelseplattform som integrerar innehållshantering, e-handel, digital marknadsföring och intranät i en och samma plattform. Med Kentico kan du hantera kontakter, kampanjer, övervaka kundresan, mäta och analysera resultatet för att skapa och hantera kundupplevelser.

Knowit Experience är den svenska digitala fullservicebyrån som är partner med Kentico. Vi skapar kundanpassade webblösningar på olika plattformar. Kentico ger bra värde till våra kunder. Man får avancerad funktionalitet för pengarna och Microsoft-tekniken som plattformen bygger på är välbekant för oss. We like!

Mer om plattformen

Till toppen