Digitala utmaningar för HR: Förmågor, förändring och förståelse

För dig på HR som är ansvarig för att att ställa om till ett mer digitalt arbetssätt, och vill få en inblick i hur andra ser på saken.

Dagens HR-funktioner befinner sig i en omfattande omställning till ett mer digitalt arbetssätt. I dialogen med våra kunder framkommer flera områden som HR själva anser vara extra viktiga.

På detta webinar kommer vi att titta närmare på vilka delar i omställningsarbetet som HR själva uppfattar vara de största utmaningarna för att lyckas med digitalisering av arbetet med personal och organisation. Vi kommer att gå igenom de tankar våra kunder inom både privat och offentlig sektor själva har, och vad de ser som grundläggande för att kunna leverera en digital medarbetarupplevelse.

Några av frågeställningarna vi går igenom:

  • Vad innebär digitalisering för HR?
  • Utmaningar för HR i den digitala transformationen
  • Digital HR och de olika fokusområdena
  • Så stor del av HR-processerna skulle kunna automatiseras
  • HR:s egna tankar om HR-arbetet i framtiden

Webinaret är interaktivt och de frågor som gås igenom kommer även att ställas till deltagarna. För att öka möjligheten till interaktion är antalet platser begränsat.

Varmt välkommen!

Datum och tid:

  • 7 september klockan 10.30-11.30
  • 16 september klockan 15-16
  • 20 oktober klockan 10.30-11.30

*** Missa inte heller vårt webinar HR som förändringagenter: Digital beteendeförändring ***

Föreläsare är Henrik Ladström, Digital HR & People Facilitator, Knowit Insight.

Detta har sagts om Henrik som utbildare:

"Superbra! Väldigt pedagogisk uppbyggnad av presentationen""Lättsam och kunnig. Rolig och trevlig föreläsning!""Jättebra! Förklarade (ett svårt ämne) på ett pedagogiskt sätt""Superinspirerande, enkelt att hänga med!""Kunnig, kul med interaktiv föreläsning!"

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Vi är helt leverantörsoberoende konsulter inom digitalisering av HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen