Digital mognad – vadå och varför då?

Vi tror på ständig förändring och förbättring, och att utvecklas med kunskap om och utifrån var man står idag. Många organisationer kämpar med en känsla av att inte komma någonvart när de i själva verket gör det. Oavsett hur det ser ut behövs kunskap om var man står som organisation och hur mogen man är inom olika områden för att kunna rikta in sig på och prioritera rätt insatser framåt.

Har du och din organisation pratat om digital mognad? Har ni kanske pratat om att mäta digital mognad, eller har ni rentav till och med provat att mäta er egen digitala mognad? Under vårt webbinarium får du ta del av det du behöver veta för att komma igång med digital mognad, och vad du behöver tänka på för att göra er mätning framgångsrik.

Vi vill ge dig en introduktion till ett spännande område som hjälper dig att få en klar bild av var ni står idag och vart ni ska rikta in era insatser.

Under detta webbinarium kommer vi på en grundläggande nivå gå igenom:

  • Vad digital mognad är
  • Varför det är bra att mäta digital mognad
  • Vad digital mognad är ett mått på (här kommer vi titta närmare på verktyget DiMiOS som är särskilt framtaget för offentlig sektor)
  • Hur ni går vidare efter mätningen

För dig som
Detta webbinarium riktar sig till dig som arbetar med digitalisering och är chef, strateg eller verksamhetsutvecklare i en kommun, region eller annan del av det offentliga Sverige.

Datum och tid
Vi erbjuder tre tillfällen, välj det som passar din kalender bäst.

Tisdag 19 maj kl. 11:00–12:00
Måndag 25 maj kl. 12:00–13:00
Fredag 29 maj kl. 13:00–14:00 (du är på denna sida)

Passar inget av tillfällena? Hör av dig om du vill att vi presenterar på ett särskilt tillfälle för din ledningsgrupp eller ditt team!

Vid tillfällena i maj går vi igenom grunderna inom digital mognad, och under hösten kommer vi att erbjuda tillfällen då vi går djupare in i själva arbetet efter att en mätning är gjord. Datum för höstens tillfällen kommer.

Detta webbinarium är kostnadsfritt och kommer att genomföras på Zoom som laddas ned här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Vänligen observera att foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

Webbinariet är interaktivt, och för att förbättra möjligheten till interaktion är antalet platser begränsat.

Har du frågor? Kontakta gärna Anna Raczko.

Få koll - nå förändring.
Varmt välkommen!

 

Vid detta webbinarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar ett konsultföretag med relaterade lösningar. Vi hoppas kunna få träffa dig vid ett annat tillfälle framöver.

Till toppen