Digital kommunikation och konflikthantering för HR

För dig inom HR som vill bli bättre på att facilitera digitala möten och hantera medarbetare som inte riktigt diggar det virtuella rummet.

Vi har nu jobbat på distans i ett halvår, och många av oss har kunnat ställa om till ett arbetsliv som är mer digitalt än fysiskt. Men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet, och hur hanterar vi de konflikter som uppstår?

Det finns idag i arbetslivet en stor spännvidd kring hur vi förhåller oss till digitaliseringen, och en stor skillnad mellan generationer kring hur bekväma vi är i de digitala rummen.  

I kombination med att vi som människor har olika kommunikationsstilar och sätt att hantera konflikter på, är det lätt att det uppstår svårigheter när vi kommunicerar digitalt.

Vi tittar närmare på:

  • Hur HR kan underlätta digital kommunikation mellan medarbetare
  • Digitalt icke-verbalt språk och vikten av emojis
  • Konflikthanteringens ABC
  • Tips och råd kring facilitering av videomöten

Webinaret är interaktivt och deltagarna förväntas delta aktivt. För att öka möjligheten till interaktion är antalet platser begränsat.

I detta webinar är det viktigt att vi ser varandra - du behöver därför ha din video påslagen genom under hela sessionen. Övriga förutsättningar, se nedan.

Varmt välkommen!

Datum och tid:

  • 31 augusti klockan 10.30
  • 7 september klockan 15
  • 22 oktober klockan 10.30
  • 23 november klockan 15

Föreläsare är Henrik Ladström, Digital HR & People Facilitator, Knowit Insight.

Henrik är utbildad arbets- och beteendevetare med fokus på konflikhantering, och har bland annat varit utbildare inom digital kommunikation för HR på Företagsuniversitetet.

Detta har sagts om Henrik som utbildare:

"Superbra! Väldigt pedagogisk uppbyggnad av presentationen" "Jättebra! Förklarade (ett svårt ämne) på ett pedagogiskt sätt" "Superinspirerande, enkelt att hänga med!" "Kunnig, kul med interaktiv föreläsning!" "Mycket bra! Bra tempo och upplägg. Nyttig info med praktiska angreppssätt."

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Vi är helt leverantörsoberoende konsulter inom digitalisering av HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen