Digital kommunikation och facilitering för HR

För dig som vill bli bättre på att facilitera digitala möten och hantera medarbetare som inte riktigt diggar det virtuella rummet.

Vi har jobbat på distans under större delen av 2020, och många av oss har kunnat ställa om till ett arbetsliv som är mer digitalt än fysiskt. Men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet, och hur hanterar vi de konflikter som uppstår?

Det finns idag i arbetslivet en stor spännvidd kring hur vi förhåller oss till digitaliseringen, och en stor skillnad mellan generationer kring hur bekväma vi är i de digitala rummen.  

I kombination med att vi som människor har olika kommunikationsstilar och sätt att hantera konflikter på, är det lätt att det uppstår svårigheter när vi kommunicerar digitalt.

Vi tittar närmare på:

  • Hur HR kan underlätta digital kommunikation mellan medarbetare
  • Digitalt icke-verbalt språk och vikten av emojis
  • Konflikthantering när vi jobbar online
  • Tips och råd kring facilitering av videomöten
  • Samarbeta med grupprum i Teams och Zoom

Webinaret är interaktivt och deltagarna förväntas delta aktivt. För att öka möjligheten till interaktion är antalet platser begränsat.

Varmt välkommen!

👇 👇 👇 MER INFORMATION 👇👇 👇

Så här tycker deltagarna från tidigare webinar:

"Superbra med konkreta tips!"

"Jättekul och pedagogiskt"

"Intressant, koncist och produktivt"

"Nyttig info med praktiska angreppssätt"

Förutsättningar för deltagande: Webinaret kommer att genomföras på Zoom som laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. För att kunna delta behöver du ansluta med samma för- och efternamn som vid anmälan. Foto- och videoupptagning kan förekomma under hela eller delar av arrangemanget.

På detta seminarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Vi är helt leverantörsoberoende konsulter inom digital HR och lön. Läs mer om oss här: knowit.se/hrm

Frågor? Skicka ett mejl till Henrik Ladström

Till toppen