Business Analysis Agility

Äntligen är det dags för en helt ny kurs av Suzanne & James Robertson. Deras nya bok "Business Analysis Agility" kom nyligen ut och den här tvådagarskursen baserar sig på den. Det första tillfället blev fullbokat snabbt så passa på redan idag om du vill vara med. Kursen kommer hållas online denna gång. Det blir självklart live och med teknik som möjliggör både grupparbeten och frågor. 


För tredje gången någonsin håller James Robertson denna kurs i Sverige. Många känner att de inte riktigt får ihop klassisk BA och agile. Precis det problemet är det den här kursen löser. Under två spännande dagar får du lära dig hur man kan bli en väldigt mycket vassare och mer agil business analyst.

Är den här kursen för mig?

Ja, om du är intresserad av att bli en modern kravanalytiker eller business analyst som lätt kan navigera i en agil värld, då är den här kursen för dig. Men kursen lämpar sig även för produktägare, systemanalytiker eller vem som helst som jobbar i agila team.

Vad lär man sig?

Under två interaktiva dagar får du lära dig bland annat detta:

  1. Agile Business Analysis - Klassiska BA-tekniker mixade med tips om hur man kan göra dem mer agila. 

  2. Kundvärde - Hur fokuserar man på att hitta rätt intressenter och dessutom få ut vad de verkligen vill ha

  3. Lös rätt problem - Hur vet vi att vi löser rätt problem? Flera olika tekniker hjälper dig på vägen.

  4. Definiera vägen till lösningen - Vilka intressenter, processer, data och omgivning är involverade i vägen framåt?

  5. Designa lösningen - Hur tar vi fram en innovativ och kraftfull lösning som verkligen ger kundvärdet som efterfrågas?

  6. Skriv rätt User Stories - I nästan alla agila organisationer används user stories. Men hur vet man hur man skriver rätt stories och på ett bra sätt? Utöver det får du lära dig om tekniker för att planera med stories, t ex Story Mapping.

  7. Jack be nimble, Jack be quick - En avslutande diskussion om hur man kan vara mer agil, bryta ned silos i bolag, effektivisera dokumentationen, lite lean-tänk och en hel del annat. 


Vad ingår?

Kursmaterial samt boken Business Analysis Agility ingår i priset. 

Till toppen