Så, hur är det att jobba hos oss?

Välkommen till en arbetsplats där du får plats att växa. Vi tar ansvar för vår omgivning och vi lägger stor vikt vid det lilla extra. På Knowit jobbar vi för det mesta i team och ofta i mer än ett team samtidigt. Det innebär att ingen dag är den andra lik och vi är stolta över att våra medarbetare ser oss som en utvecklande och framåtlutad arbetsplats.

Våra medarbetare jobbar på olika platser och uppdragsbaserat. Vi tar fram digitala möjligheter och skapar långsiktigt värde för våra kunder. Det bidrar till bättre företag och i förlängningen ett bättre samhälle.

Catrin jobbar som .Net-utvecklare hos oss och blev intresserad av Knowit redan när hon läste på högskola.

”Jag har varit intresserad av Knowit som arbetsgivare ända sedan jag pluggade, så när jag fick chansen att börja jobba här tog jag den direkt. Jag hade hört mycket gott om Knowit från andra som redan jobbar här och ville även prova på livet som konsult efter att ha jobbat på ett produktbolag sedan examen. Knowit kändes då som ett självklart val!”

Vidare berättar Catrin om varför just hennes roll är givande att arbeta med: ”Jag gillar mitt jobb som utvecklare eftersom det aldrig blir tråkigt. Det är givande att få jobba i team med andra med annan bakgrund inom samma område. Kombinationen mellan att få dela med sig av sina egna erfarenheter och att varje dag få lära sig någonting nytt av någon annan är något jag verkligen uppskattar. Att dessutom vara konsult och ha möjligheten att se och lära sig olika branscher gör det hela ännu ännu roligare.”

Utöver att medarbetare ska trivas i sina egna roller lägger vi stor vikt även på det stora perspektivet - vårt samhällsansvar. Vi tror så mycket på det att vi låter det vara en stor del av vår vardag – och det märks verkligen. Catrin berättar: ”Miljön är en viktig aspekt och vi jobbar aktivt med att minska vår klimatpåverkan. Exempelvis åkte vi tåg på vår konferensresa i våras istället för flyg. Knowit jobbar dessutom aktivt för jämställdhet vilket jag själv anser vara en av de viktigaste punkterna.”

Och på tal om konferensresor - ja, vi älskar att göra jobbet roligt. Att ha kul på jobbet kan helt enkelt inte missas. Hos oss ägnar vi oss förutom hårt arbete också åt konferensresor, tävlingar, resor utomlands, gemensamma frukostar, sommarfest - allt för att sätta guldkant på tillvaron.

Erik jobbar också som utvecklare och är överens med Catrin om mycket av det hon säger. Erik lyfter också relationerna som byggs på jobbet och som enligt honom är viktigt för hela företagets framgång: ”Kontakten med min konsultchef fungerar väldigt bra. Vi pratar ofta och kan bolla allt möjligt. Han ser till så att jag kommer till rätt uppdrag och att jag trivs, och om jag mot förmodan inte skulle göra det och vill testa på något nytt, går det alltid att lösa. I dessa konversationer ligger alltid min personliga utveckling i fokus, vilket jag tycker är otroligt viktigt.”

Erik avslutar: ”Om du vill ha en utmanande roll med frihet, där din personliga utveckling står i centrum så tycker jag att du ska komma och prata med oss!”

På Knowit jobbar vi hårt för att ge marknaden digitala möjligheter och att skapa långsiktigt värde för våra kunder. Men utöver det jobbar vi också med att skapa en oslagbar arbetsplats för våra medarbetare. Våra medarbetare utgör grunden för alla våra framgångar - bli en del av oss du med!

Bild2.jpg

 

Till toppen