Knowit tilldelas fyra Microsoft Solution Partner Designations

Publicerad 17 okt 2022 Microsoft Cloud Solutions Partner

I oktober lanserade Microsoft ett nytt Microsoft Cloud Partner-program. Det nya partnerprogrammet ersätter Microsoft silver- och guld-partnerskap med sex nya Solutions Partner Designations. Knowit, som är en stark partner till Microsoft i Norden, tilldelas fyra Solutions Partner Designations.

Det nya partnerprogrammet syftar till att förtydliga varje partners expertis, erfarenhet och närvaro för kunderna. Microsoft Cloud Partner Program (MCPP) omfattar sex Solutions Partner Designations, var och en kopplad till ett specifikt lösningsområde inom Microsoft Cloud. För varje Solutions Partner Designation måste en partner uppfylla krav inom tre kategorier: prestationer, kunskaper och kundframgångar. 

Från dag ett kommer Knowit att utnämnas till Microsoft Solutions Partner i fyra av sex lösningsområden:

  • Infrastruktur
  • Data & AI
  • Innovation: digitalt & appar
  • Säkerhet

 

Efter att ha uppnått statusen Microsoft Solutions Partner kan en partner ansöka om avancerade specialiseringar inom varje lösningsområde. Det innefattar en årlig tredjepartsgranskning för att bekräfta att partnern uppfyller de omfattande kraven. Redan i dag har Knowit två avancerade specialiseringar inom infrastrukturområdet:

  • Windows Server och SQL Server Migration
  • Windows Virtual Desktop

 
Knowits nästa mål är att få Solutions Partner Designations för de två kvarvarande lösningsområdena: Affärstillämpningar och Modernt arbete. Med vår starka kompetens och befintliga verksamhet förväntar vi oss att ha en komplett uppsättning Designations inom kort. 

Microsoft Cloud Partner Program påverkar våra marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. 

Kontakta oss
Stefan Nystedt
Nordic Microsoft Business Alliance Lead på Knowit
Kontakta mig
Kontakta mig

 

Till toppen