Knowit Open en festival för den kunskapstörstande

Publicerad 27 sep 2022 Knowit Open 2022

Den 23 augusti bjöd Knowit Open till erfarenhetsutbyte, nätverk och mingel i Stockholm. Temat för årets kunskapsfestival var datadrivet, med inriktning mot hållbarhet, analys, säkerhet, ledarskap och cloud. Med närmare 250 deltagare på plats och ett 20-tal föreläsningar blev årets upplaga en succé!

Kunskapsfestivalen kickade igång vid lunch med Knowits vd Per Wallentin och moderator Helena Tronner, affärsansvarig Knowit Insight, i spetsen. De introducerade dagens första key note speaker från King, Kamil Sykali, vp of Engineering Data. Kamil satte tonen för hela eventet genom att dela hur data varit avgörande för framgången och utvecklingen av succéspelet Candy crush.   

Därefter erbjöds deltagarna att ta del av det 20-tal olika föreläsningar som avlöste varandra vid festivalens tre olika scener. Bland det breda erbjudandet av föreläsningar inom bland annat datadrivet ledarskap, kundupplevelser, molntjänster och hållbarhet fanns något som passade alla kunskapstörstande besökare.  

Deltagare från olika branscher och roller möttes för att ta del av varandras kunskap, nätverka och mingla. Stämningen var på topp och dagen bjöd de närmare 250 deltagarna till att öppna för nya erfarenheter och samla inspiration till utveckling. 

– På Knowit har vi ett helhetserbjudande för våra kunder, där vi kan hjälpa dem genom alla faser av genomförande inom digital transformation. Vi har inväntat rätt tid för att kunna genomföra Knowit Open, för att fortsätta utmana oss själva att hitta nya lösningar vill vi öppna upp och tillgängliggöra kunskap mellan branscher och olika yrkesroller, säger Dan Jacobsson, projektledare till Knowit Open och affärsutvecklare på Knowit. 

Dagen avslutades med after work vid 17.00 efter att Fredrik Sterner Cederlöf, Head of Global Insight och Analytics på Polestar delat hur kundupplevelsen hela tiden kan utvecklas och anpassas baserat på användarna i köpprocessen. 

Ett stort tack till vår huvudsponsor under dagen Optimizely och våra andra sponsorer, SAS Institute, WhereScape Data Warehouse Automation och Techdatasamt alla fantastiska talare! Dessutom vill vi tacka alla deltagare för engagemanget, vi fick en sprudlande eftermiddag i Stockholm.

Kunskapsfestivalen Knowit Open kommer åter igen nästa år, en perfekt uppstart efter sommaren med mingel, nätverk och kunskapsutbyte.  

Missa inte Knowit Open 2023! Anmäl ditt intresse här.

Kontakta oss
Dan Jacobsson
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen