Återblick från AWS Summit Stockholm

Publicerad 16 jun 2022 Knowit and Autoliv on stage at AWS Summit Stockholm 2022

AWS Summit Stockholm är ett av de största cloudeventen i Norden. Knowit var på plats den 11 maj som huvudsponsor.

Det fanns massor av spännande nyheter och inspiration för alla som deltog och stämningen var på topp. Fokus för konferensen var molntjänster, innovation och hållbarhet. Som en föregångare inom hållbar teknikkonsultverksamhet, är Knowit den första på den Nordiska marknaden som gjort hela sitt molnerbjudande hållbarhetsdrivet, vilket var huvudfokus i de flesta av våra diskussioner på plats.

Några höjdpunkter från dagen:

  • I Knowits monter träffade partners och kunder våra AWS-rådgivare, innovationsledare, molnarkitekter, DevOps-specialister, bland flera andra och det pågick många intressanta diskussioner.
  • Det var mycket uppskattat att spela vårt ansiktsigenkänningsspel, (allt byggt på AWS-teknik), som gick ut på att försöka uttrycka de känslor som dök upp på skärmen, så verklighetstroget som möjligt. Det var både roligt och insiktsfullt.
  • Vår partner Gaia fanns på plats i montern och berättade om hur vi tillsammans kan erbjuda utvecklare ett kraftfullt verktyg för att optimera IT-system till att bli mer klimatsmarta och hållbara.
  • Vi tog med vår kund Autoliv på scen för ett mycket intressant och inspirerande föredrag. Autoliv fokuserar på trafiksäkerhet genom att utveckla säkerhetsanordningar som krockkuddar och säkerhetsbälten. Knowit har hjälpt Autoliv att utveckla ett databaserat förarrådgivningssystem som heter Driving Avatar.

 

Vi tackar AWS och alla fantastiska människor, kollegor såväl som branschkollegor för årets event!

Vill du veta mer?
Tony Hendrell
Ansvarig Knowit Cloud Partnerships
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen