Våra kurser inom agila metoder

Publicerad 28 jan 2019

Är ni nyfikna på hur ni kan förbättra lärandet om det agila arbetssättet i er organisation? Vill ni veta vilken kurs som passar er organisation bäst? Hittar ni inte det ni letar efter? Vi skräddarsyr en lärorik kurs åt er!

Agila metoder har länge varit ett flitigt använt begrepp i utvecklarkretsar. Metoder som till exempel Scrum och Kanban har skapat ett helt nytt sätt att utveckla mjukvara. Agila metoder kan även användas i hela organisationen för att få smidigare beställning och utförande av både utveckling och drift. Agile är mer än Scrum för systemutvecklare. Vinsterna i att jobba agilt har på senare år visat sig så tydliga i många systemutvecklingsprojekt, att efterfrågan på utbildning inom Agile ökat - inte bara bland utvecklarna, utan även i andra delar av organisationen. Oavsett om ni är i början av er agila transformation eller om ni kommit en bit på väg, har vi ett flertal kurser att erbjuda.

Läs mer om respektive kurs via länkarna nedan:

Agil portföljstyrning – Agile Portfolio Management
Agile Portfolio Management är kursen som ger dig verktyg för att leda och fatta beslut inom strategi, affärsmodell och produktportfölj, och sedan omsätta detta i effektiv exekvering genom agil utveckling i stor skala.

Leading SAFe® 4.6 with SA Certification
I denna 2-dagarsutbildning får du lära dig att leda agil utveckling i stor skala med hjälp av SAFe. Du kommer att förstå ramverkets principer och arbetssätt för agila team, agila program, agil portföljhantering och agil arkitektur.

Modernt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld
Tänk dig en organisation som likt en organism formar sig själv och genomsyras av en kultur som bygger på tillit och samarbete, där ledarskapet delas av alla och är snabb i beslut och leverans. Hur kan du som ledare skapa de rätta förutsättningarna, stötta och coacha i en sådan organisation samtidigt som du blickar framåt? I denna kurs tittar vi på de verktyg som finns för att klara det. 

Är ni intresserade av någon av dessa kurser? Eller är ni nyfikna på hur ni kan kombinera dessa kurser för ett bättre lärande? Kontakta oss för mer information!

Till toppen