Seminarium

Mobilens framtida roll

Efter vårens succé välkomnar Knowit dig, den 29:e September, till en ny omgång rundabordssamtal kring mobilens framtida roll inom handeln.

Som verksam inom retail och handel känner du säkert igen dig i följande. Enligt Paypal och Google är eran för ”mobile commerce” här och 2013 använde 84% av alla konsumenter mobilen samtidigt som de befann sig i en butik. Hur ser det ut idag 3 år senare? 

De nya digitala teknologierna skapar stor förvirring hos många handlare. Samtidigt som de flesta befattningshavare inser att fördelarna finns där anser de att deras organisationer inte gör tillräckligt konkreta framsteg på området. Har ni en tydlig strategi och lösning för att möta de mobila konsumenterna?

Var kan jag börja?

Knowit välkomnar dig för en djupare diskussion i ämnet. I slutet sällskap reder vi ut hur mobila lösningar kan vara så mycket mer än bara en app som kunden använder för att köpa produkter. Som deltagare kommer du att lära dig vilka frågor du måste ställa dig själv och ditt företag, hur man prioriterar samt hur man gör konkreta framsteg inom området. Vi vill även erbjuda er möjligheten till en kostnadsfri förstudie för var ni befinner er i ”digitaliseringstrappan” samt presentera hur ni kan realisera affärsvärden i er organisation. För oss är mobil handel så mycket mer än ett konsumentbeteende. Vi delar med oss av våra erfarenheter inom mobil digitalisering och du får höra hur andra företag i liknande situation tar sig an utmaningen.

Anmäl dig idag!

För att hålla hög kvalité är antalet platser begränsade. Anmäl därför ert intresse redan idag. Vi kommer att kontakta er i mitten på september för en telefonintervju som en del i förstudien. De bolag som deltar, önskar vi, delar med sig av en story kring mobilitet/ digitalisering i en bordsdiskussion. Varje bordsdiskussion kommer att ha 4-5 deltagare. Knowit som arrangör garanterar att det inte kommer att delta konkurrerande bolag och att samtliga bolag befinner sig inom retail.

NÄR: Torsdag 29 september 2016, kl. 08.00-10.45. Frukost serveras mellan 08.00-08.30

VAR: Knowit, Klarabergsgatan 60, 4 tr. Stockholm

ANMÄLAN: Senast 21:a september. Seminariet är kostnadsfritt men i gengäld uppskattar vi att du meddelar oss om du inte kan komma. Om ni har några frågor vänligen kontakta martin.bjornvall@knowit.se.

 

 

Till toppen