Konferens

Kravdagen 2018 - Metoder som håller

För sjunde året i rad bjuder vi in till en lärorik och innovativ dag helt tillägnad krav. Kravdagen är en konferens helt i sin egen klass där vi varvar inspirerande och kunniga talare med en öppen och kreativ atmosfär där du får chans att ta din expertis till en helt ny nivå.

Med årets tema vill vi lyfta fram de metoder, modeller och principer inom kravhantering som alltid varit bra att kunna och som fortfarande är det. De som hjälper oss att förstå problemet bättre och ta fram bättre produkter oavsett om vi jobbar agilt eller på något helt annat sätt. Vi kan kalla det best practices eller grunderna i kravhantering – det är inte så viktigt.

Självklart kastar vi även en liten blick framåt och bjuder som vanligt på lite inspiration från en vinkel du kanske inte var beredd på. Krav handlar om innovation, kreativitet och kommunikation mellan människor och det är vad vi fokuserar på under Kravdagen.

Bland talarna finns Ulrika Park, Victoria Normark, Gojko Adzic, James Robertson, Staffan Melin och Johan Natt och Dag.

Nu går det äntligen att boka plats till Kravdagen 2018. Passa på att boka din plats redan idag! De två senaste åren har det blivit fullsatt. Med årets tema lyfter vi de metoder, modeller och principer inom kravhantering som alltid är viktiga. Dagen bjuder även på internationella talare som Gojko Adzic och James Robertson samt framåtblickar och inspiration.

Klicka här för mer information och anmälan.

För Knowitkollegor ges 15% rabatt

 

Till toppen