Kurs

Introduktion till Tableau

Lär dig grunderna i Tableau Desktop hos Knowit, Sveriges enda ackrediterade Tableau-utbildare. Vi erbjuder en kostnadsfri endagsutbildning på vårt centralt belägna kontor i Stockholm.

Seminariet är fullbokat, men du kan ställa dig på reservlistan genom att skicka ett meddelande till Thomas Nord.

Tableau är enkelt, snabbt och visuellt och det vill vi visa dig med denna workshop! Kursen är framtagen av oss för att ge en grundlig introduktion till Tableau Desktop, och för att kickstarta din väg mot visuell analys. Kursen varvar teori med praktiska övningar och täcker in följande moment;

Introduktion, Datakoppling, Filtrering, Sortering, Datum, Measures, Kartor, Dashboards, Delning och Export samt till sist wrap-up och frågor.  

Ta med egen dator, detta är en praktiskt hands-on workshop. Innan utbildningen laddar du hem en utvärderingslicens av Tableau Desktop här (licensen gäller i 14 dagar).

Efter kursen har du fått en god förståelse för möjligheterna i verktyget och hur det kan passa in i din egen verksamhet. 

Datum & tid: Onsdag 25 april, 08.30-17.00
Plats: Klarabergsgatan 60, Stockholm

Utbildningen hålls på svenska.

Dagen är kostnadsfri, men i gengäld uppskattar vi att du dyker upp som avtalat eller bokar av. Vid no-show tar vi ut 500 kronor i avgift.Vänligen kontakta Thomas Nord på thomas.nord@knowit.se om du har några frågor.

Vi håller även en två timmars kostnadsfri introduktion i Tableau i Göteborg den 23 april .

Till toppen