Frukostseminarium

Arkitektur som förändringsinstrument

Den 12 oktober bjuder Knowit in till ett frukostseminarium där Eva Kammerfors ska prata om arkitektur som ett förändringsinstrument. Detta föredrag är det första i en serie av frukostseminarium - Architecture Talks.

Att etablera, driva och utveckla företag och organisationer är en kreativ process. IT-arkitektur är en disciplin som funnits sedan början av 80-talet och som numera är en självklar del i alla större utvecklingsprojekt där IT är en komponent. Men arkitektur som verktyg i planering och genomförande av förändring är så mycket mera. På 2000-talet har arkitektur tagit koncepttänket inom affärs-, verksamhets- och IT-utveckling till en helt ny nivå. Eva delar med sig av sina bästa tips och råd kring hur man säkerställa riktning och rörelse med hjälp av arkitektur som förändringsinstrument.

Eva Kammerfors är senior rådgivare och coach inom arkitektur- och förändringsledning. Hon har etablerat och implementerat flertalet arkitekturfunktioner med tillhörande tjänsteportfölj och arbetsprocesser och har lång erfarenhet av arbete med integrerad affärs- verksamhets- och IT-utveckling inom privat och offentlig sektor där arkitektur använts som förändringsinstrument.

NÄR: Onsdagen 12 oktober 2016, kl. 08.00-09.30. Frukost serveras mellan 08.00-08.30
VAR: Knowit, Klarabergsgatan 60, 4 tr. Stockholm

Vid eventuella frågor, kontakta Mats Redemo

Välkommen!

Talare

Eva Kammerfors
Till toppen