Frukostseminarium

Anaplan - smart planering

Många företag står inför stora utmaningar när det kommer till att planera sin verksamhet mot ett mer ändamålsenligt resursutnyttjande.

Ständigt växande datamängder, förändringar som sker i allt snabbare takt, ett uppskruvat tempo och många andra faktorer bidrar till att verksamheter vuxit ur sitt gamla planeringsverktyg eller den manuella hantering som idag sker i Excel. Vi ser allt oftare hur controllers lägger mer och mer tid på själva rapporteringen när behovet av analys för att främja samarbete och beslutsfattande i organisationen är som störst. Det vill vi ändra på med en integrerad plattform för planering och analys som ger ökade möjligheter till transparens och flexibilitet i företaget och därmed förutsättningar för en dynamisk verksamhetsstyrning.

Under två timmar kommer vi att titta närmare på hur man med framgång kan använda Anaplan som plattform för att bygga integrerade och smarta planeringslösningar. Vi kommer få ta del av globala och lokala framgångsprojekt inom finansiell planering och supply chain, lära oss mer om receptet bakom dem och få tillfälle att ställa frågor och diskutera.

Välkommen på frukostseminarium!

 

När: Tisdag 16 maj, kl 8.00-10.00. Frukosten står framdukad från 7.30.

Var: Knowit Göteborg. Östra Hamngatan 16.

Seminariet är kostnadsfritt. Eventuell avbokning skickas till Håkan Alsén:  Håkan.Alsen@knowit.se

Agenda

07.30    Frukost

08.00   Välkommen och introduktion Knowit Decision, Adjen & Anaplan: Håkan Alsén

08.10   Anaplan - den saknade länken i ett komplett beslutsstödsekosystem: Håkan Alsén  & Jan-Erik Rosell, Anaplan konsult Knowit

08.30   Demo: Anaplan

09.00   Kaffepaus

09.10   Kundcase: Supply Chain & Finansiell Planering, David Hagetoft, Adjen

09.45   Q & A - Anaplan

10.00   Avslut

Till toppen