Seminarium

Seminarium om RPA och artificiell intelligens

Robotic Process Automation (RPA) och Artificiell Intelligens (AI) skapar möjligheten att nå snabbare och mer träffsäkra beslut och öppnar för nya typer av tillväxt.

Globalt sett är AI, robotar, maskininlärning, analytics och digitala assistenter ett glödhett område. Det är nog årets säkraste karriärtips till en 18-åring: Du är inte fel ute om du lär dig om AI och robotar. Trenden är global och börjar på allvar märkas av inom affärsverksamhet i Norden.

Därför bjuder Knowit nu in till ett seminarium på ämnet. Den 14 mars samlar vi en grupp personer som alla kan ge sin infallsvinkel på RPA och AI. Oavsett om du redan har börjat eller om du är helt ny på området kommer det att finnas nåt som kan inspirera dig! Det blir  presentationer från både mindre verksamheter i Danmark och globala tungviktare.

Agenda

* dessa presentationer kommer att hållas på danska. 

 

Kort om RPA och artificiell intelligens

Robotic Process Automation kan bland annat bidra till att frigöra personresurser från repetitiva uppgifter och processer, höja kvaliteten i lösningarna - eftersom en robot alltid gör det man ber den om - eller optimera tidsåtgången i olika processer och projekt. Vi har sett att nöjdheten bland medarbetare ofta stiger när administrativa robotar tar över de enklaste och mest impopulära uppgifterna som annars ligger på de anställdas bord.

Artificiell intelligens finns i olika förpackningar, men det som teknikerna på området har gemensamt är en önskan om att förbättra verksamheternas operativa aktiviteter. Det kan handla om allt från att ta hand om kunder som ringer till växeln eller automatisk kontering av fakturor från underleverantörer, till taligenkänning och digitala assistenter som chatbots. 

Vi ser fram emot att träffa dig!

Till toppen