Våra kurser i Tableau

Knowit har sex konsulter som är certifierade utbildare i Tableau. Det gör oss till den första partnern i Sverige som kan hålla kurser i programvaran.

Våra kurser kan hållas endera på plats hos kund eller i våra lokaler i Stockholm, Göteborg och Linköping. Kurserna hålla på svenska eller engelska utefter era önskemål. Samtliga kurser är utvecklade av Tableau, med deras exempel och material. Vi skräddarsyr också kurser efter kundens behov.

Lär mer om kurserna på vår Academy sida.

 

Fundamentals

Kursen har som syfte att skapa förståelse för de viktigaste koncepten och teknikerna. Vi lär oss skapa visualiseringar och kombinera dessa i interaktiva dashboards.

KURSLÄNGD: 2 dagar

Advanced

Kursen vänder sig till dig som redan kan utveckla egna visualiseringar, men vill skapa mer komplexa lösningar.

KURSLÄNGD: 2 dagar

Fundamentals and Advanced Combo

Kombinerar de två kurserna och ger möjlighet att anpassa kursen efter de behov som finns i gruppen.

KURSLÄNGD: 3 dagar.

 

Analysuppstart med Tableau

En 14 dagars guidad utvärdering av Tableau. Under utvärderingen får ni möjlighet att lära er mer om verktyget och genomföra värdefulla analyser på data från er egen organisation.

KURSLÄNGD: 4 tillfällen à 4 timmar.

 

För mer information om respektive kurs

Mer information om respektive Tableaukurs återfinns på vår Academy-sida.

För mer information och kontakt

Du kan läsa mer om vårt erbjudande inom Tableau och Business Intelligence eller kontakta någon av våra kontaktpersoner för att få mer information eller boka in en kurs: Urban Jonsson (säljansvarig), Mia Schriwer i Stockholm, Håkan Alsén i Göteborg och Christer Holman i Linköping.

Till toppen