Stockholm

Kundseminarium – invitation only

Under detta specialframtagna seminarium berättar vi på Knowit vad vi gör och kan inom några utvalda områden:

  • VIOL3-förnyelsen - Skogsbranschen står inför en förnyelse av sin virkesredovisning i Biometrias VIOL-system. Ny teknisk plattform, nya meddelanden ger nya utmaningar. Gunilla Castenäs och Tim Ervasti har varit djupt involverade i SCA:s implementation av VIOL-förnyelsen och delar med sig av projektets och sina erfarenheter.
  • RPA innebär att organisationer kan spara mycket administrativ tid genom att automatisera några/flera av sina mest manuella processer. Dan Jakobsson berättar mer om vad det hela handlar om och hur Knowit har hjälpt andra kunder att bli mer effektiva.
  • Power Platform - Spelplanen för hur vi registrerar, samlar in, flyttar och analyserar data är under förändring. Vi får allt mer en värld där "data kommer först" och t o m tandborsten kan lämna data om hur den används. Thomas Olsson och Mattias Kallvi berättar mer om Power Platform, som är Microsofts verktygslåda för att möta de ändrade förutsättningarna, sänka utvecklingstiderna och låta teamet fokusera mer på affärsprocesserna.
  • Från frö till planta på plats - Planera och styr plant-verksamheten med kartan i fokus. Vi delar med oss av erfarenheten från ett projekt där verksamheten gick från manuell hantering i Excel till ett GIS-baserat IT-stöd. 
  • Från papper till platta - En berättelse hur SCA kunde effektivisera inrapporteringstiden från fältet via mobila appar och kartintegrationer i befintliga system. Kartkomponenten som används är generell och används i flertalet integrationer. 

 

Mingel börjar 13.00, seminariet pågår mellan 13.30 och 16.00, med paus för fika vid 14.30. Efter 16.00 finns möjlighet att stanna kvar, äta mer och umgås. 

Mejla kontaktpersonen och meddela allergi eller om du har några andra frågor rörande seminariet.

Sista anmälningsdag är den 22/3 2019!

Varmt välkomna!

Vännerna på Knowit

Till toppen