Frukostseminarium

Truly Agile - vad är det och hur kan man bli det?

Santander Consumer Banks vision är att vara ett stöd för människor som vill förverkliga sina idéer och att hjälpa företag att blomstra. Hör Emma Fager, agil coach, från Santander berätta om förändringsarbetet som ändrade tankesättet i hela organisationen.

Santander Consumer Banks vision är att vara ett stöd för människor som vill förverkliga sina idéer och att hjälpa företag att blomstra. Våren 2016 hörde Santander Sverige av sig till Knowit för att få hjälp med att göra en agil transformation av hela sin organisation. Förändringsarbetet pågick i ett drygt år och blev så lyckosamt att initiativet togs vidare i den norska delen av verksamheten efter avslutat uppdrag i Sverige.

Emma Fager, agil coach, från Santander berättar vid frukostseminariet den 11 december om det förändringsarbete som inte bara ändrade hennes sätt att arbeta – det ändrade tankesättet i hela organisationen. Genom att anamma agila tankesätt och metoder i hela organisationen kunde Emma och Santander Sverige förbättra sitt arbetssätt och de upptäckte styrkan med att bli en agil organisation.

De märkte att med tydliga prioriteringar och bättre fokus på uppgifter blev organisationen ännu snabbare, med högre kvalitet och fler leveranser som resultat. Under transformationsarbetet såg de även ett bättre arbetsklimat växa fram. De dagliga uppföljningarna gjorde det möjligt för team att samarbeta tvärfunktionellt och ett högre engagemang skapades i organisationen.

Hur kan du och din organisation göra samma förändring?

Vill du höra mer om Emmas resa och hur hon tillsammans med sin organisation jobbar vidare mot att bli Truly Agile? Kom i så fall till Klarabergsgatan 60 den 11 december. Vi bjuder på frukost från klockan 07.30, seminariet börjar vid 08.00.

Välkommen!

Knowit Insights styrkeområde Organizing for Speed fokuserar på att hjälpa företag att bli snabbare genom agila transformationer i hela organisationer. Vi specialiserar oss från organisering och agil skalning till agil portföljstyrning och ledarskap. Vi stöttar alla företag från er som ser fram emot att ta det första steget mot att bli agil, till er som vill förfina erat redan välfungerande agila arbetssätt. Läs mer om Organizing for Speed här.

Talare

Emma Fager Agil Coach på Santander Consumer Bank Sverige
Till toppen