Insight

Managementkonsult för en kväll

Vi vill träffa dig som är student och intresserad av management consulting, strategi och IT. Om du dessutom tar examen i närtid passar det extra bra!

Vill du veta mer om Knowit Insight och hur det är att jobba som managementkonsult? Välkommen att ansöka om en plats på en av våra populära casekvällar. Där kommer vi att lösa case och äta middag tillsammans, samtidigt som du får en närmare presentation av oss och vår rekryteringsprocess. Välkommen!

NÄR  Torsdag den 8 november, kl. 18-21.

VAR  Klarabergsgatan 60, Stockholm eller Östra Hamngatan 16, Göteborg

ANSÖKAN Skriv en kort motivering (max 1000 tecken) om varför just du borde bli bjuden, så görs urval utifrån den tillsammans med dina tidigare erfarenheter. Skicka därför CV, motivering, eventuella matpreferenser samt vilket kontor du är intresserad av till ninos.bethzazi@knowit.se (Stockholm) eller petra.kesek-lantz@knowit.se (Göteborg) senast den 1 november. 

MER INFORMATIONknowit.se/jobb, och missa inte vår rekryteringsannons som ligger ute från och med 15 oktober. I en värld där allt är digitalt är vi managementkonsulterna som är sprungna ur digitaliseringen. Knowit är ett av få nordiska företag som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. Vi har levererat hundratals sådana lösningar under femton års tid.

Har du några frågor? Hör av dig till Ninos BethZazi eller Petra Kesek-Lantz.

Vi behöver spara och behandla de personuppgifter du skickar in i samband med denna ansökan. Syftet med att spara och behandla dessa personuppgifter är att möjliggöra korrekt urval gentemot uppställda kriterier för casekvällen och en framtida potentiell anställning.

Personuppgifterna kommer att sparas i två år efter att urval gjorts, och kommer delas med anställda på Knowit IT Strategy. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är intresseavvägning.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter rekommenderar vi dig att läsa vår integritetspolicy.

Till toppen