Nätverksträff för dataskyddsombud

Arbetar du som dataskyddsombud? Då är du varmt välkommen att delta i Knowits nystartade nätverk för dataskyddsombud. Kom på vårt öppna uppstartsseminarium och lyssna på när Jan-Olof Andersson berättar om hur det är att vara dataskyddsombud för ICA.

På Knowit har vi ett brett utbud av tjänster dataskyddsområdet. Bland annat erbjuder vi dataskyddsombud som tjänst och olika typer av supporttjänster för dataskyddsombud.

Vi som arbetar som dataskyddsombud på Knowit tror att det finns ett behov för ombud att träffas och prata om det som är speciellt med den här rollen. Därför bjuder vi in till ett nätverk – av dataskyddsombud för dataskyddsombud. Nätverket kommer att vara ett forum för att diskutera alla typer av frågor som är relevanta för dataskyddsombud. Vi kommer även att bjuda in intressanta talare till nätverksträffarna. Träffarna kommer att avrundas med mingel och lättare förtäring. Läs mer om nätverket här.

Vi kickstartar nätverket med ett öppet seminarium med Jan-Olof Andersson, informationssäkerhetschef och dataskyddsombud på ICA. Jan-Olof har arbetat som säkerhetschef, informationssäkerhetschef och konsult i flera olika branscher. Med sina över 30 års erfarenhet av säkerhet och informationssäkerhet ställer kollegor i branschen stort förtroende till Jan-Olof. Han har vid flera tillfällen utsetts till en av de mest framstående personerna på området. Hör honom berätta om hur det är att vara dataskyddsombud på ICA Sverige, en informationsintensiv organisation som samlar ett drygt tusental handlarägda butiker under sitt paraply.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret till höger. Ange gärna eventuella kostpreferenser i samband med anmälan. Antalet platser är begränsade och vi förbehåller oss därför rätten att avböja anmälan vid behov.

Välkommen!

Till toppen