Insight

Managementkonsult för en kväll

Vi vill träffa dig som är student och intresserad av management consulting. Om du dessutom tar examen i närtid passar det extra bra! 

Vi vill träffa dig som är student och intresserad av management consulting inom IT-strategi! Om du dessutom tar examen i närtid passar det extra bra då detta kan ses som ett första steg i vår rekryteringsprocess. Du kan läsa om vårt erbjudande inom IT-strategi här.

Vill du veta mer om vårt affärsområde Knowit Insight och hur det är att jobba som managementkonsult? Välkommen att vara managementkonsult för en kväll på en av våra populära casekvällar! Där kommer vi att lösa case och äta middag tillsammans, samtidigt som du får en närmare presentation av oss och vår rekryteringsprocess.

Hoppas att vi ses!

NÄR
Torsdag 2 november,  kl. 18-21

VAR
Klarabergsgatan 60, Stockholm
Östra Hamngatan 16, Göteborg 

ANSÖKAN
Vi tar inte längre emot ansökningar, då eventet är fullt. Om du är anmäld och har allergier eller särskilda matpreferenser, hör av dig till Towe Gren Winther.

MER INFORMATION
Läs mer om vårt erbjudande inom IT-strategi här. Missa heller inte vår rekryteringsannons som nu ligger ute. Du hittar den här

I en värld där allt är digitalt är vi managementkonsulterna som är sprungna ur digitaliseringen. Knowit är ett av få nordiska företag som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. Vi har levererat hundratals sådana lösningar under 15 års tid. DIN AFFÄR. DIGITALISERAD.   

Till toppen