Insight

Managementkonsult för en kväll!

Vi vill träffa dig som är student och intresserad av Management Consulting, strategi och it. Om du dessutom tar examen i närtid känns det extra kul!

Vill du veta mer om Knowit och hur det är att jobba som managementkonsult? Välkommen att ansöka om en plats på en av våra populära casekvällar. Där kommer vi att lösa case och äta middag tillsammans. Du får en närmare presentation av Knowit och insikt i vår rekryteringsprocess framöver.

NÄR Torsdag den 27 oktober, kl. 18-21.

VAR Östra Hamngatan 16, Göteborg - ges även i Stockholm

ANSÖKAN Vi kommer att göra ett urval av deltagare, utifrån dina tidigare erfarenheter samt en kort motivering om varför just du borde bli inbjuden! Senast den 19 oktober vill vi att du mailar din ansökan, till johanna.lagerkvist@knowit.se, glöm inte att ange vilket kontor du är intresserad av.

I en värld där allt är digitalt är vi managementkonsulterna som är sprungna ur digitaliseringen. Knowit är ett av få nordiska företag som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. Vi har levererat hundratals sådana lösningar under 15 års tid.

Till toppen