Insight

Ledarskap i snabba organisationer

Motsatsen till det förändringsledarskap som krävs för framgång i en digitaliserad värld brukar kallas "organisationens immunförsvar". Det dödar varje förändring och består av formella och informella ledare som inte har förstått förändringen och känner att det är bäst vara försiktig och inte ta risker. Mänskligt kanske, men förödande. Hur kan vi då få ett ledarskap i hela organisationen som vågar, vill och kan driva förändring?

På detta seminarium berättar vi om vad Management 3.0 är och hur det kan avgöra framgången i en agil transformation. Förändring till snabba beslut och snabba genomföranden är inte primärt en fråga om processer och metoder utan om människor och beteenden. I Management 3.0 ger man alla nivåer av ledare i organisationen en förståelse och en verktygslåda för att etablera nya beteenden för att förkorta beslutsvägarna med både höjd kvalitet och effektivitet. Det handlar om att leda enligt "lean principer" i en utvecklande organisation och med målet att skapa en fungerande självorganisering och därigenom undvika både alltför lösa boliner och alltför strikt kontroll.

Seminariet riktar sig främst till ledare, exekutiva, formella och informella.

Datum & tid: Torsdagen 12 april 2018, kl. 08.00-10.00 (frukost serveras från 07.30)
Plats: Östra Hamngatan 16 (Knowits kontor i Göteborg)

Seminariet är kostnadsfritt, men i gengäld uppskattar vi att du dyker upp som avtalat eller bokar av. För att få till bra diskussioner begränsar vi antalet deltagare per seminarium till 30.

Talare

Fredrik Söderberg Fredrik har flera års erfarenhet som ledare i agila verksamheter. Han har också drivit agila transformationer i globala organisationer. Fredrik jobbar nära ledningsgrupper och coachar produktledning för effektiv exekvering. Idag är han managementkonsult på Knowit och utbildare i Management 3.0.
Till toppen