Insight

Ledarskap i snabba organisationer

Motsatsen till det förändringsledarskap som krävs för framgång i en digitaliserad värld brukar kallas "organisationens immunförsvar". Det dödar varje förändring och består av formella och informella ledare som inte har förstått förändringen och känner att det är bäst vara försiktig och inte ta risker. Mänskligt kanske, men förödande. Hur kan vi då få ett ledarskap i hela organisationen som vågar, vill och kan driva förändring?

På detta seminarium berättar vi om vad Management 3.0 är och hur det kan avgöra framgången i en agil transformation. Förändring till snabba beslut och snabba genomföranden är inte primärt en fråga om processer och metoder utan om människor och beteenden. I Management 3.0 ger man alla nivåer av ledare i organisationen en förståelse och en verktygslåda för att etablera nya beteenden för att förkorta beslutsvägarna med både höjd kvalitet och effektivitet. Det handlar om att leda enligt "lean principer" i en utvecklande organisation och med målet att skapa en fungerande självorganisering och därigenom undvika både alltför lösa boliner och alltför strikt kontroll.

Seminariet riktar sig främst till ledare, exekutiva, formella och informella.

Plats: Klarabergsgatan 60, Knowits kontor i Stockholm
Datum & tid: Torsdagen 9 mars 2017, kl. 08.00-10.00 (frukost serveras från 07.30).

Seminariet är kostnadsfritt, men i gengäld uppskattar vi att du dyker upp som avtalat eller bokar av. För att få till bra diskussioner begränsar vi antalet deltagare per seminarium till 30. Detta event är fullsatt! Vänligen kontakta Sonia Sanghera på sonia.sanghera@knowit.se om du vill anmäla dig till reservlistan.

Talare

Johan Nyberg Johan Nyberg är managementkonsult på Knowit och grundare och ansvarig för styrkeområdet "Organizing for Speed". Johan är också norra Europas mest efterfrågade och erfarna lärare inom Management 3.0
Till toppen