Insight

Hur ni blir ett högpresterande distribuerat team

Att arbeta på distans har sina utmaningar. Team som arbetar på distans behöver komma över en "out of sight, out of mind"-mentalitet och lära sig nya sätt att bygga förtroende för varandra. I detta seminarium undersöker Fredrik Söderberg hur digitala nomader, virtuella entreprenörer och globala organisationer på bästa sätt kan nå fram genom skärmarna för att samarbeta på distans. Ni kommer att lämna seminariet med en ny förståelse för vad det innebär att vara närvarande på jobbet samt hur ni skapar en känsla för ett bättre samarbete och kamratskap även när man är virtuell och arbetar i distribuerade team.

Det kommer att vara möjligt att närvara både remote och på plats på Knowitkontoret i Stockholm. Ange i anmälan om du deltar på plats eller remote.

Datum & tid: Torsdagen 1 mars 2018, kl. 08.00-10.00 (frukost serveras från 07.30 om ni deltar på plats)
Plats: Klarabergsgatan 60

Seminariet hålls på engelska.

Seminariet är kostnadsfritt, men i gengäld uppskattar vi att du dyker upp som avtalat eller bokar av. Vänligen kontakta Alexandra Dibo på alexandra.dibo@knowit.se om du har några frågor.

Talare

Fredrik Söderberg Fredrik har flera års erfarenhet som ledare i agila verksamheter. Han har också drivit agila transformationer i globala organisationer. Fredrik jobbar nära ledningsgrupper och coachar produktledning för effektiv exekvering. Idag är han managementkonsult på Knowit och utbildare i Management 3.0.
Till toppen